Sevgi'yi en iyi anlatan fotoğrafçı ödülünü aldı

Sevgi'yi en iyi anlatan fotoğrafçı ödülünü aldı
Büyükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği "14 Şubat Sevgi Günü" fotoğraf yarışmasına katılarak 1. olan Deniz Aktaş'a hediyesi, Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat tarafından verildi.
Büyükçekmece Belediyesi'nin "14 Şubat Sevgi Günü" etkinlikleri kapsamında sosyal medya üzerinden düzenlemiş olduğu "Sevgi" konulu fotoğraf yarışmasına katılarak, takipçilerden 357 oy olan üniversite öğrencisi Deniz Aktaş birinci oldu.


Ödülünü Kaymakam Arat verdi
Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Reşit Oral, Bayram Ali Üner ve Selami İnce katılarak, yarışmanın birincisi Aktaş'ı kutladılar. Büyükçekmece Kaymakamı Arat'ın elinden Canon EOS 1100D marka fotoğraf makinesi ödülünü alan Aktaş, yarışmayı düzenleyen Büyükçekmece Belediyesi'ne ve kendisine oy verenlere teşekkür etti.

"Daha büyük başarılara imza atacak"
Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına Deniz Aktaş'ı kutlayarak, "14 Şubat Sevgi Günü etkinliklerimiz kapsamında 10 Şubat-28 Şubat tarihleri arasında sosyal medya üzerinden düzenlemiş olduğumuz fotoğraf yarışmasına 106 kişi katıldı. Yarışmayı kazanan Deniz Aktaş'ın fotoğrafı 357 beğeni ile birinci oldu. Kendisi bir üniversite öğrencisi. Tebrik ediyorum, ödülü olan fotoğraf makinesi ile daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.