STK’lar bilgilendirildi

STK’lar bilgilendirildi
“Dernekler ve Vakıflara Ait İktisati İşletmeler ve Vergisel Boyutu” bilgilendirme semineri Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Büyükçekmece Belediyesi ve İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliğiyle düzenlenen seminerde konuşmacı Türkiye Eğitim Setleri Merkezi (TESMER) Eğitmeni Heval Eren Üstünel oldu. Derneklerin ve vakıfların üzerine düşen görevler hakkında konuşan Üstünel, derneklerin yapması gereken görevler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Vatandaşların hangi durumlarda vakıfa ve derneğe başvurmaları gerektiği hakkında bilgi veren Üstünel, vakıf ve derneklerin nasıl olması gerektiği konusunda vatandaşların sorularını yanıtladı.

Seminerler devam edecek

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, “Bu faydalı seminer için TESMER Eğitmeni Heval Eren Üstünel ve İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na teşekkür ediyorum. Ben de mali müşavirim. Eğitmenimiz Heval Hanım merak edilen tüm soruları yanıtladı. Büyükçekmece ailemizi her konuda bilgilendiriyoruz. Seminerlerimiz devam edecektir. Bugün dernek ve vakıflar hakkında detaylı bilgi edinme imkanı bulduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.