Türkiye’nin “En Cici” Vosvosları Büyükçekmece’de Buluştu

Türkiye’nin “En Cici” Vosvosları Büyükçekmece’de Buluştu
Büyükçekmece Belediyesi ve Volkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği işbirliğiyle düzenlenen 23’üncü “En Cicimiz Vosvos Festivali” iki gün boyunca renkli görüntülere sahne oldu.
Büyükçekmece Belediyesi ve Volkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği işbirliğiyle Büyükçekmece Kültürpark’ta düzenlenen “En Cicimiz Vosvos Festivali” Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen Vosvos severleri bir araya getirdi.

 
Birbirinden renkli ve ilginç tasarımlı Vosvos’ların katılımıyla gerçekleşen festival drag ve halat çekme yarışının yanı sıra çeşitli etkinliklerle büyük ilgi gördü.

 
“En Cici” Vosvos seçildi

 
Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen yüzün üzerinde Vosvos kullanıcısı Büyükçekmece Gölü kenarında kurulan festival alanda iki gün boyunca kamp yaptı. Kendisi de Vosvos sevdalısı olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de festival alanına gelerek etkinliklere katıldı. Drag yarışlarının startını veren Başkan Akgün, yarışmacılara başarı diledi. İki gün boyunca renkli görüntülere sahne olan festivale 7’den 70’e tüm Vosvos severler yoğun ilgi gösterdi. Kendisi de Vosvos tutkunu olan Başkan Akgün, sahip olduğu iki adet Vosvos araçla festival alanını turladı. Festivalin finalinde ise yarışmalarda başarı elde eden Vosvos sürücülerinin yanısıra “En Cici”, “En Bakımlı”, “En Orijinal” ve “En Fantastik” Vosvos’ların sahiplerine ödülleri verildi.

“Vosvos bayramı diyebiliriz”

 
Kendisinin de Volkswagen araçlara ilgi duyduğunu söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Volkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği ile birlikte 23'üncü Volkswagen şenliği yapıyoruz. Bu Volkswagen şenliği içerisinde yer alan arkadaşlarımız, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden eski model Volkswagenleri ile birlikte Büyükçekmece'ye gelen ve buradaki faaliyetlere katılan arkadaşlarımız, çocukların, hanımların, herkesin ilgi gösterdiği bir Volkswagen bayramı diyebiliriz. Ben de Volkswagen'i çok seven birisiyim. İki tane Volkswagen'im var burada. 1975 yılında ilk defa arabam olmuştu, 74 model Volkswagen'im var. Bir de klasik arabaya meraklı olduğum için 1962 model üstü açık bir Volkswagen'im var. Türkiye'de sadece iki tane var. Ekonomik sıkıntıları kenara koyduk, bugün başka bir havaya vatandaşımızı çektik” dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.