UFB’nin Genel Kurulu Büyükçekmece’de gerçekleşti

UFB’nin Genel Kurulu Büyükçekmece’de gerçekleşti
11 Mart Cumartesi günü gerçekleşen olağan genel kurul sonrasında Uluslararası Festivaller Birliği’nin mevcut başkanı Atilla İpek ve yönetim kurulu bir kez daha seçilerek güven tazeledi.
Uluslararası Festivaller Birliği (UFB) Olağan Genel Kurulu Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde üyelerin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıya KKTC Festival temsilcileri ile Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde gerçekleştirilen nitelikli kültür ve sanat festivallerinin temsilcilerinden oluşan UFB üyeleri katıldı.

 

3 yıl görev yapacak

Gerçekleşen genel kurulda Uluslararası Festivaller Birliği 2017-2020 yılları arasında görev yapacak yeni yönetim kurulu seçildi. Divan Başkanlığını Hukuk Kurulu Üyesi Danışman Av. Mehmet Ergen, Gelibolu Belediyesi Festival Komitesi Kurul Temsilcisi Müjdat Gülfidan, UFB Denetleme Kurulu ve Onur Kurulu Üyesi Folklorcu Enver Tuksal’ın yaptığı genel kurulda, UFB Başkanı Atilla İpek, UFB Kurucu Üyesi ve Onur Kurulu Üyesi THOF Başkanı ve Folklor Kurumu Başkanı H. Gürhan Ozanoğlu, UFB Çalışma Kurulları Sorumlusu, Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Hasan Akkuş, UFB Yönetim Kurulu Üyesi Büyükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu gündem ve temenniler hakkında konuşma yaptı.

 

Başkan Akgün’den kutlama

 

2017 yılının ilk toplantısının Nisan ayı sonlarında yapılmasına karar verildi.
Tüm üyelerin oybirliği ile yeniden Başkan seçtiği Atilla İpek ile Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Ömer Cinel, Kenan Çelik, Özlem Kadirağa, Hüseyin Çalışkan ve Cemali Özsoy seçildi. Genel Kurula bir mesaj gönderen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, gerçekleşen genel kurul sonrasında, Uluslararası Festivaller Birliği’nin yeni yönetim kurulunu tebrik ederek, başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.