Yakacak yardımı devam ediyor

Yakacak yardımı devam ediyor
Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelindeki vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda yakacak yardımlarını sürdürüyor.
Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, daha önce tespiti gerçekleştirilen Ahmediye ve Tepecik de ikamet eden ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımını gerçekleştirdi.

Yakacak talebi karşılandı
Çağdaş belediyecilik anlayışı ile önemli hizmetlere imza atan Büyükçekmece Belediyesi, sosyal belediyecilik alanındaki hizmetlerini de aralıksız sürdürüyor.

Halkla İlişkiler Müdürlüğü bireysel, çevresel veya sosyal çalışmacıların tespiti ile belirlenen ihtiyaç sahiplerine yakacak yardımını sürdürüyor.Geçtiğimiz yıl içerisinde ihtiyaç sahibi 795 aileye 6 bin 758 çuval kömür yardımı yapan Büyükçekmece Belediyesi, son olarak Ahmediye ve Tepecik'ten gelen talepleri de değerlendirdi. Belediye ekiplerinin kapılarına kadar getirdiği kömür çuvallarını teslim alan vatandaşlar, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e teşekkür ettiler.

"Gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım yapıyoruz"​
Yardımların sadece gerçek ihtiyaç sahiplerine yapıldığının altını çizen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Bu konuda çok hassas davranıyoruz. Gerçekten ihtiyacı olan aileleri tespit ettikten sonra yapılması gereken her türlü yardımı yapıyoruz. Bu zaten sosyal belediyeciliğin de gereğidir. Kış mevsiminin soğuk günlerinde belediyemizden yakacak talebinde bulunan Ahmediye ve Tepecik'te yaşayan vatandaşlarımızın bu talebi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından karşılandı" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.