Yaz Spor Okulları’ndan şampiyonlar yetişecek!

Yaz Spor Okulları’ndan şampiyonlar yetişecek!
Yorucu bir eğitim öğretim yılı geride kalırken, çocuğum bu tatili iyi değerlendirsin, hem de spor yapsın diyen Büyükçekmece aileler Büyükçekmece Belediyesi yaz spor okullarına akın etti.

10 branşta spor eğitimi veriliyor

 Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi Yaz Spor Okulları 7-14 yaş arası öğrencilere futbol, voleybol, atletizm, okçuluk, kaleci eğitimi, güreş, bisiklet, tenis ve satranç branşlarında eğitim verirken, 5-6 yaş çocuklar içinde spora başlangıç eğitimi veriyor. Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulu sadece öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmek amacı gütmüyor. Uzman antrenörler nezaretinde yetenekli öğrenciler keşfedilerek geleceğin şampiyonları olmalarının önü de açılıyor.

 Engelli bireyler için spor imkanı

 Spor, tüm sağlıklı insanlarda olduğu gibi engelli kişiler için de bir ihtiyaçtır. Kişinin sağlığı, fiziksel gücü, dayanıklılığı, sosyal entegrasyonu ve psikolojik rahatlığı ve iyileşmesi spor ile sağlanabilir ve arttırılabilir. Bu düşünce ile hareket eden Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi ilçede yaşayan engelli bireyleri de unutmuyor.

 “Tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz”

 Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi bünyesindeki, Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilerin uzman antrenörler eşliğinde eğitim aldığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Büyükçekmece, sporda da örnek bir şehir olacak. Bunun içinde spor altyapımıza ve geleceğimiz olan öğrencilerimize yatırım yapıyoruz. Yaz Spor Okulları’na devam eden öğrenciler hem kötü alışkanlıklardan uzak kalıyor, hem de sağlıklı bireyler olarak geleceğe güvenle bakıyor. Yaz spor okulu döneminde ilgi duydukları spor branşlarında yetenekli olduğunu tespit ettiğimiz öğrencilerimizin o spor dalında başarılı bir sporcu, bir şampiyon olarak yetişmesi içinde her türlü imkanı sağlayacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.