Yürüyüş yeni başlıyor

Yürüyüş yeni başlıyor
Büyükçekmece’de 6 kez üst üste seçim kazanarak tarihi bir rekora imza atan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Koymuş olduğumuz hedef büyük. Büyükçekmece ailem artık seçim bitti bizim işimiz tamam diyemez. Esas yürüyüş bundan sonra başladı” diye konuştu
 Başkan Akgün, Büyükçekmece’de kazanılan zaferin CHP ve İYİ Parti’nin tek bir parti gibi çalışmasıyla birlik ve beraberlik içinde elde edildiğini belirtti. kgün, yeni dönemde adalet sistemi içerisinde hukuka saygılı, demokrasinin bütün unsurlarını en üst noktaya taşıyarak hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmet verileceğini belirterek; “39 ilçe belediye başkanıyla birlikte 17 milyon insanımıza hizmet verebilmek adına. Ekrem İmamoğlu’nun etrafında çalışacağız. Adaletli hizmetin ne olduğunu, insan sevgisinin ne olduğunu herkes bilecek. Bu sene Cumhuriyet tarihinde ilk defa ittifakla belediye seçimleri yapıldı. CHP ve İYİ Parti ikimiz bir parti olduk. Bu zafer birlik ve beraberlik içerisinde elde edildi. Bundan sonrası içim bizlere düşen de bu ülkenin demokrasisini yükseltmektir. Demokrasi çıtamızı yükseltemediğimiz, evrensel hukuku oturtamadığınız müddetçe üçüncü sınıf ülke olmaktan çıkamayız” diye konuştu.

Hizmete devam edeceğiz

Başkan Akgün yerel seçim sürecinde CHP ve İYİ Parti ile omuz omuza çalıştıklarını da belirterek şöyle konuştu: “İYİ parti ilçe başkanı Fatih Gürakar ve ekibine, CHP ilçe başkanımız Hüseyin Gökbulak ve ekibine, her iki partimizin kadın ve gençlik kolları üyelerine, geçmiş dönem ve şimdiki belediye meclis üyesi arkadaşlarıma, bize destek veren ve vermeyen bütün Büyükçekmece aileme en derin şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Büyükçekmece ailemizin kazanmasında emeği geçen herkese ayrı ayı teşekkür ediyorum. Büyükçekmece ailemle birlikte hizmete devam edeceğiz. Belediyeden içeriye adım attığımız andan itibaren hedef 7’inci dönem. Büyükçekmece ailesi ile bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de omuz omuza devam edeceğiz. Yani burada koymuş olduğumuz hedef büyük. Büyükçekmece ailem artık seçim bitti bizim işimiz tamam diyemez. esas yürüyüş bundan sonra başladı. Bunun ne kadar büyük bir yürüyüş olduğunu bugünkü tabloya bakarsanız İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Mersin, Hatay olarak bakarsanız ne yürüyüşü olduğunu çok daha iyi anlarsınız. Allah yolumuzu açık etsin.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.