Askıda fatura kalmadı

Askıda fatura kalmadı
BELBİM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan CHP’li iş insanı Mustafa Baysan, Çatalca'da İBB’nin ‘Askıda Fatura’ uygulamasına bırakılan İGDAŞ ve İSKİ faturalarının tamamını ödedi. Çatalca'nın damadı olan Baysan, BELBİM AŞ'den aldığı maaşı da CYDD&

İBB iştiraklarından BELBİM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan sanayici iş insanı Mustafa Baysan, ekonomik şartların giderek zorlaştığı gününüzde faturalarını ödeyemeyen vatandaşlara el uzattı. Baysan, Çatalca'da İBB’nin ‘Askıda Fatura’ uygulamasına bırakılan tüm İGDAŞ ve İSKİ faturalarını ödedi.

Geçtiğimiz mayıs ayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından BELBİM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan Mustafa Baysan aynı günlerde yaptığı bir açıklamayla görevi süresince kendisine ödenecek tüm huzur haklarını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışladığını belirtmişti. Baysan, “Görevim süresince tarafıma ödenecek olan huzur hakkını, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine (ÇYDD) bağışlayacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Hepimiz biliyoruz ki bu ülkenin geleceği fikri hür, irfanı hür gençlerine bağlıdır. Bu gençlerin yetişmesine katkı sunmak benim için büyük onurdur.

Bu onuru yaşamamda tarafıma duyulan teveccüh için İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum” demişti.

Baysan'a ihtiyacımız var

Hayırsever iş insanı Mustafa Baysan tarafından Mersin Mezitli'de yaptırılan Mustafa Baysan Çocuk Gündüz Bakımevi de geçtiğimiz günlerde açılmıştı. Açılışa katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Baysan gibi duyarlı ve hayırsever iş insanlarına çok ihtiyacımız var” açıklamasını yapmıştı. Eğitime büyük önem veren Baysan, Çatalca başta olmak üzere bürçok okula yaptığı bağışlarla biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.