Başkan Mesut Üner ‘Çatalca’mızda Her Yol Ata’mıza Çıkar’

Başkan Mesut Üner ‘Çatalca’mızda Her Yol Ata’mıza Çıkar’
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ilçede başlattığı hizmet seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Başkan Mesut Üner’in Eşekçi Deresi bölgesine yaptırdığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silüeti ve sözü vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından bir yandan Cumhuriyet Meydanı, mahalle meydanları, millet bahçesi, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, spor salonları gibi projeler hayata geçirilirken, diğer yandan yol, bakım, onarım, yenileme, aydınlatma çalışmaları ile peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları beraberinde yapılarak Çatalca’nın güzelliğine güzellik katılıyor.

Eşekçi Deresi mevkiinde gerçekleştirilen peyzaj düzenleme çalışmaları kapsamında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silüeti “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” sözü eşliğinde duvara yerleştirildi. Işıklandırmalarıyla gece bölgenin apayrı bir görüntüye kavuşması ilçede büyük bir beğeniyle karşılanırken, vatandaşlar Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e bu güzel çalışma için teşekkür ettiklerini ifade ediyorlar.

Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ilçe genelinde çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Çatalca’mıza hizmet etmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Tüm çalışmalarımız vatandaşlarımızın daha rahat bir ilçede huzurla, mutluluk içinde yaşaması için. Güzel ilçemizi daha da güzel bir hale getirmek içinde mahalle meydanlarımızda, kavşaklarımızda ilçemizin çeşitli noktalarında peyzaj düzenlemeleri yapıyoruz. Bu düzenlemelerimizde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silüetini saat kulemizde ve Eşekçi Deresi’nde olduğu gibi uygun olan alanlara yerleştiriyoruz. Işıklandırmalarıyla Ata’mızın silüeti ve sözü ilçemize çok yakıştı. “Çatalca’mızda her yol Ata’mıza çıkar” diyoruz. Eşekçi Deremizde düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız için tüm ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.