BAŞKAN MESUT ÜNER; HEMŞEHRİLERİMİZİN YANI BAŞINDAYIZ...

BAŞKAN MESUT ÜNER; HEMŞEHRİLERİMİZİN YANI BAŞINDAYIZ...
Gönül belediyeciliği esasıyla vatandaşların daima yanında olarak belediye başkanlığı görevini sürdüren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, mahalleleri ziyaret ederek sık sık vatandaşlarla bir araya geliyor.

Mesai kavramı gözetmeksizin çalışan ve hafta sonları da vatandaşların düğün, nişan ve sünnet gibi özel anlarını ihmal etmeyerek mutluluklarının yakın şahidi olan ve mahalle ziyaretleri ile de mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik tespitlerde bulunan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek gönüllere dokunuyor.

Mahalle ziyaretlerinde tamamlanan veya yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mesut Üner, genç, yaşlı tüm mahalle sakinlerimiz ile de görüşerek görüş alışverişinde bulunuyor, talep ve önerileri dinliyor.

Binkılıç ve Ovayenice Mahallelerine Ziyaret

Belediye Başkanı Mesut Üner’in bu hafta sonu ziyaretleri Binkılıç ve Ovayenice Mahallelerine oldu.

Binkılıç mahallesini ziyaret eden Başkan Mesut Üner, mahallenin ulu çınarları büyüklerle ve mahalle sakinleri ile uzun uzun sohbet edip görüş ve önerilerini dinledi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Ovayenice Mahallesine yaptığı ziyarette de yapımına başlanan Meydan ve Sosyal Tesis Projelerini yerinde inceledi. Mahalle sakinleri ile ve esnaflarla bir araya gelen Başkan Mesut Üner, vatandaşların çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirtmeleri üzerine, “Çatalca sevdamızla durmadan, yorulmadan çalışırken enerjimizi siz kıymetli halkımızın ilgi ve alakasından alıyoruz. Gönül birliği yaptığımız siz Çatalca halkımıza bizler teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız ve iyi ki Birlikte Çatalca’yız” sözleriyle hemşerilerinin daima yanında olacağını vurguladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.