Başkan Mesut Üner “Yeni Temizlik Araçlarımız İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun”

Başkan Mesut Üner “Yeni Temizlik Araçlarımız İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun”
Çatalca’ya en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Bakanlıklarla görüşmeler yaparak geniş kapsamlı projelerin ve hizmetlerin ilçeye ulaşmasını sağlıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilçeye hibe edilen temizlik araçları teslim alındı. Daha temiz ve sağlıklı bir Çatalca oluşturmak için temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini artırarak temizlik seferberliği başlatan Başkan Mesut Üner, temizlik araçlarının sayısının artmasının önemli olduğunu belirtti.

 Cumhurbaşkanımıza ve Bakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum

İlçeye katkı ve desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımıza ve Çevre Şehircilik Bakanına teşekkür eden Başkan Mesut Üner,  “Daima bizlerin yanında olan ve ilçemize katkı ve desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a ilçemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Kiralamak yerine satın alarak belediyemize katkı sağladığımız hizmet araçlarımız ve Bakanlığımız tarafından hibe edilen temizlik araçlarımız ile kendimize ait hizmet araçları filomuzun oluşmasını sağlayarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek bizler için çok önemli. Yeni araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.