BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’NIN SORUNLARINA KALICI ÇÖZÜMLER

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’NIN SORUNLARINA KALICI ÇÖZÜMLER
Çözüm odaklı hizmet anlayışıyla çalışan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ilçeyi kalıcı bir hizmetle daha buluşturdu. Küçük ve yetersiz fiziki şartlara sahip Çatalca Sosyal Güvenlik Merkezi Başkan Mesut Üner’in girişimleriyle yapılan büyük ve modern yen

Çatalca’nın sorunlarına kalıcı çözümler üreten ve vatandaşları en iyi hizmetlerle buluşturmak için çalışan Belediye Başkanı Mesut Üner ilçedeki kronik sorunlardan birini daha çözüme kavuşturdu.

Oldukça küçük ve yetersiz fiziki şartlara sahip bir alanda hizmet veren Çatalca Sosyal Güvenlik Merkezi, Başkan Mesut Üner’in titizlikle konunun üzerinde durarak gerekli girişimlerle başlattığı ve yapım aşamalarını yakından takip ettiği yeni binasına taşındı.

Yeni SGK 6 katlı ve 2140 m² hizmet alanına sahip

Vatandaşların daha rahat ve konforlu hizmet alabileceği ve ilçe merkezinde bulunan Ulu Camii’nin hemen yanında yer alan yeni Çatalca Sosyal Güvenlik Merkezi her kat 506 m² olmak üzere toplam 6 kattan ve bodrum ile depo katları hariç 2140 m² hizmet alanından oluşuyor.

Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşlara yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Sosyal Güvenlik Merkezi’ni ziyaret ederek hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu. Merkezdeki hizmet birimlerini tek tek dolaşan Başkan Mesut Üner, Şile’ye tayin olan SGK Müdürü Bayram Gül’e de ilçede yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Mesut Üner’den çözüm odaklı hizmet

Çatalca halkının en iyi hizmete layık olduğunu belirten Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca Sosyal Güvenlik Merkezi'nin yeni binasının vatandaşların çok daha rahat hizmet alabileceği bir merkez haline geldiğini ifade etti.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner sözlerinde, “Çatalca’mızda sorunlara kalıcı çözümler bularak vatandaşlarımızın en iyi ve en rahat hizmeti alması için çalışıyoruz. SGK’mızda oldukça küçük ve fiziki şartları uygun olmayan bir alanda vatandaşlarımıza hizmet veriyordu. Bu sorunu kalıcı olarak çözüme kavuşturduk. Yeni Sosyal Güvenlik Merkezimiz Çatalca’mıza layık ve halkımızın çok daha rahat hizmet alabileceği özellikte bir bina oldu. İlçemize ve Sosyal Güvenlik Kurumumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.