Başkan Mesut Üner’den Çatalca’ya Büyük Güreş Yatırımı

Başkan Mesut Üner’den Çatalca’ya Büyük Güreş Yatırımı
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ilçede spora ve sporcuya destek olmaya devam ediyor. Çocukların sporla iç içe büyümesi için yüzmeden, karateye, futboldan güreşe birçok alanda kurslar açan, belediye spor kulübünü kuran, spor tesisleri yapan Başkan Mesu

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca’nın adını sporla özdeşleştirmek, çocukları, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sporla büyütmek, sporu vatandaşların yaşam biçimi haline getirmek için projelerini bir bir hayata geçiriyor.

İlçede yüzme havuzu, kapalı spor salonları, spor kompleksleri yapımına başlayarak adeta spor konusunda seferberlik başlatan Başkan Mesut Üner, karate salonu ardından ilçeye birde güreş salonu kazandırdı.

Belediyespor Kulübünün başarılı temsilcileri Güreş Takımının birbirinden başarılı sporcularının rahatça antrenman yapabilecekleri salon, tam kapsamlı olarak hazırlandı. İçerisinde müsabakaların yapılabileceği güreş salonunda yemekhanesinden, yatakhaneye sporculara gerekli olan sosyal tesiste yer alıyor.

Başkan Mesut Üner yaptığı açıklamada; güreşe yıllarca emek vererek onlarca yeteneği Türk Güreşine kazandırmış hocaların hocası olan merhum Antrenörümüz İlyas Demiroğlu’nun isminin verildiği, Çatalca Belediyespor Kulübü İlyas Demiroğlu Güreş Salonu’nun,  ilçeye hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

Güreş Salonunun ata sporumuz güreşi başarıyla temsil edecek sporcuların yetişmesine katkı sağlayacağını ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “İlçemizde belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Spor Akademimizde 2000 sporcumuza Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Masa Tenisi, Bocce, Güreş, Karate, Halk Oyunları, Okçuluk, Taekwondo, Muaythai, Wushu branşlarında eğitim veriyoruz. Sporcularımızın lisanslı birer sporcu olarak yetişmesini sağlamak adına Belediye Spor Kulübümüzü kurarak faaliyete geçirdik. Halkımızın spora erişimini en kolay bir şekilde sağlamak için çocuklarımızın, gençlerimizin sporla iç içe en iyi şekilde yetiştirmesini sağlamak, yarınlarımızın şampiyonlarını yetiştirebilmek için spor salonları yapıyoruz. Belediyemiz Güreş Takımı katıldığı müsabakalarda ilçemizi başarıyla temsil ediyor. Sporcularımıza, antrenörleri Gökhan Akçen ‘e, Güreş Salonumuzun yapılmasına katkı sunan Güreş Ağamız Şeref Tatlı’ya ve bizlerle birlikte çocuklarını spor yapmaya teşvik eden ailelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah yeni yaptığımız Güreş Salonumuzda da birçok başarılı güreşçimiz yetişecektir” ifadelerini kaydetti.

 Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın Teşekkür Etti

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Başkan Mesut Üner’i ziyaret ederek spora, sporcuya ve ata sporumuz olan güreşe verdiği önem ve destek ile ilçeye kazandırdığı Güreş Salonu'ndan dolayı teşekkür etti.

Federasyon Başkanı Aydın, ata sporumuz güreşin Çatalca’da başarıyla temsil edilmesinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

 Spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek

Böylesine önemli bir tesisin Çatalca’ya kazandırılmasının Türk Sporu ve güreş açısından önemine değinen Federasyon Başkanı Musa Aydın, Başkan Mesut Üner’e ve katkılarından dolayı Çatalca Güreş Ağası Şeref Tatlı’ya teşekkür etti.

Yapılan bu güzel tesisin güreşe büyük bir yatırım anlamına geldiğini belirten Federasyon Başkanı Musa Aydın, birçok güreşçinin bu tesislerden yetişerek ülkemizi başarıyla temsil edeceğine vurgu yaptı. Belediye Güreş Takımını ve antrenörlerini kutlayarak başarılarının devamını dileyen Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın tarafından ayrıca sporculara hediye verildi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca’nın adının sporla özdeşleşmesi için birçok spor alanında eşzamanlı olarak çalışmalar yapıldığını ifade ederek ata sporumuz güreşin de ilçede önemli bir yeri olduğunu belirtti. Güreşin gelecek nesillere aktarılması için çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Başkan Mesut Üner, birçok çocuğun güreş salonunda eğitim alarak yetişeceğini ve ilerde ülkemizi başarıyla temsil edeceğini söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.