BİR FİDAN BİN İSTANBUL

BİR FİDAN BİN İSTANBUL
Çatalca Çanakça Mahallesinde Milli Eğitim Bakanlığı ve Orman Bakanlığı'nın destekleri ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Bir Fidan Bin İstanbul' kapsamında fidan dikimi etkinliği bin öğrencinin ve protokolün katılı
İstanbul il genelinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğinin en geniş kapsamlısı Çatalca'nın Çanakça Mahallesi'nde binlerce öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi. İlçedeki okullarda öğrenim gören gönüllü bin öğrencinin katıldığı etkinlikte, toplamda bin adet fidan dikildi.

Yazın canımız yanıyor

Etkinliğe; Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Belediye Başkanı Mesut Üner, Başkan yardımcıları ve Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Levent Özil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Sırası ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Musatafa Erşahin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Levent Özil ve Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel birer konuşma yaptı. “Her yaz mevsimi içimiz yanıyor” diyen Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, “Çünkü ormanlarımız yanıyor. Bilinçsiz insanlar ve bilerek ormanlarımızı yakan insanlar tarafından ormanlarımız yok oluyor. Çatalca olarak geçtiğimiz yıl başlatılan bu etkinliğin ikicisine ev sahipliği yapmak bizler için büyük gurur” dedi. Fidan ekim programı sonrasında Kaymakam İnci Sezer Becel ve Belediye Başkanı Mesut Üner öğrenciler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.