Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’den Okullara Ziyaret

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’den Okullara Ziyaret
Başkan Mesut Üner, Çatalca Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldiği keyifli buluşmada, ilçede eğitim alanında da en iyi hizmeti sunabilmek adına fikir alışverişi yapıldı.
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getirirken, sık sık ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle de bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Okullar açılmadan önce yapılan hazırlıklar ve yeni eğitim-öğretim yılında okulların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam eden Çatalca Belediyesi ekipleri, Başkan Mesut Üner’in talimatlarıyla çocukların en uygun şartlarda eğitim alabilmesi adına mesai harcıyor.

Okulların açıldığı ilk günden bu yana sık sık öğrenciler, öğretmenler ve okul yönetimleriyle bir araya gelen Başkan Mesut Üner, bu buluşmalarda fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarına yön veriyor. Okulların ihtiyaçları, öğrencilerin isteklerini dikkate alan Başkan Mesut Üner, yerinde yönetim anlayışıyla vatandaşlar ile birlikte Çatalca’ya en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.