Çatalca halkı Cem Kara'ya ağladı!

Çatalca halkı Cem Kara'ya ağladı!
Uzun zamandır mücadele ettiği kanser hastalığına karşı verdiği savaşı kaybeden Çatalca Belediyesi eski Başkanı Cem Kara, sonsuzluğa uğurlandı. Çatalca Belediye binası önündeki törenin ardından ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınan Kara, Çatalca h

2009-2019 yılları arasında 2 dönem boyunca Çatalca'da belediye başkanlığı görevini üstlenen Cem Kara'nın, Ulu Cami'de kılınan cenaze namazına deyim yerindeyse binlerce insan akın etti. Çatalca halkının başkanlarına vedasına sahne olan cenaze namazına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Kara için “Her zaman saygı duyulan, çok sevilen ve oldukça sağduyulu bir insandı” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, “Kendisine rahmet, acılı ailesine ve dostlarına baş sağlığı diliyorum” dedi. Kara'nın ailesiyle de görüşme şansı bulan Kılıçdaroğlu gibi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve birçok belediye başkanı da eski mevkidaşlarına son görevleri için cenazede hazır bulundu.

CEM KARA'NIN ADINI YAŞATACAĞIZ

Belediye önündeki törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cem Kara'nın adını Çatalca'da yaşatmak istediklerini de söyledi. İmamoğlu, “Cem Kara, sadece Çatalca'da değil İstanbul'da da herkesin sevdiği, saygı duyduğu örnek bir insan örnek bir ağabeyimizdi. Bizlere yakışan o'nun ismini burada yaşatmaktır. Bu anlamda mutlaka Çatalca'da bir yere kendisinin ismini vermek istiyoruz. Belediye başkanımız Mesut Bey'in de bu konuda bize yardımcı olacağını biliyoruz” dedi. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner de, Kara'nın kendisi için hep bir ağabey gibi olduğunu belirterek, “O'nu hiç bir zaman unutmayacağım” açıklamasını yaptı.

 EN KALABALIK VEDA

Kara'nın cenazesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanı sıra; CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Oğuz Kaan Salıcı, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP İstanbul eski Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve çok sayıda siyasetçi katıldı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.