ÇATALCA TARİHİ GÜNLER YAŞIYOR

ÇATALCA TARİHİ GÜNLER YAŞIYOR
Çatalca tarihinin en önemli hizmetlerini görev süresinin ilk üç yılına sığdırırken, makamdan çok sahadan çalışma prensibinden asla taviz vermeyen Başkan Mesut Üner, ilçeye yeni yatırımlar kazandırmak için ilgili bakanları ziyaret edip, aynı zamanda ilgili

Son dönemde Çatalca’da Cumhurbaşkanı ve Bakanları karşılayan Başkan Mesut Üner, tarihi günde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladıktan sonra ilçede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir dizi programlar gerçekleştirdi. Programlar kapsamında Bakanın ilk ziyareti Çatalca Belediyesi oldu. Belediyedeki programların ardından Bakan Adil Karaismailoğlu ve Başkan Mesut Üner, Muhtarlar Derneği ve taksi duraklarını ziyaret ettikten sonra, Cumhuriyet meydanında ilçe halkıyla istişarelerde bulundu. Ziyaretler sırasında Bakan Adil Karaismailoğlu’nun en önemli müjdesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla harekete geçilen, İBB’nin sorumluluk alanları dahil tüm mahalle yollarının asfaltlanma çalışmalarının başlanacağı olduğu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Çatalca Belediyesi ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Tarihi günde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Çatalca’mızda karşıladıktan sonra, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ile ilçemizde Muhtarlar Derneğimiz ve Taksi Duraklarımızı ziyaret ettik sonra Cumhuriyet Meydanımızda halkımızla buluştuk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan talimatıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu hemen harekete geçerek, İBB’nin sorumluluk alanları dahil tüm mahalle yollarının asfaltlama çalışmalarının yapılacağını açıkladı. İlçemize hayırlı olsun.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.