Çatalca’da BİLFEST Şöleni Başladı

Çatalca’da BİLFEST Şöleni Başladı
Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 3 gün boyunca devam edecek Bilişim Festivali ( BİLFEST) bugün düzenlenen törenle başladı.
Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen açılış törenine, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, Çatalca Belediye Meclis Üyeleri Tuba Uzun, Özkan Arslanca, Hüseyin Aydın, Lokman Naroğlu, Mahmut Açar Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, Çatalca Belediye Başkan Danışmanı Bahadır Sügür katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Belediye Başkanı Mesut Üner eğitim alanında ne gerekiyorsa öğrencilerin ve öğretmenlerin yanında olduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı;


Sayın Kaymakamım, Sayın Cumhuriyet Başsavcım, Sayın Muhtarlarım, değerli basın, mesai arkadaşlarım, değerli öğretmenlerim, sevgili gençler festivalimize hepiniz hoş geldiniz. Biz Çatalca'da hep beraber Çatalca'yı gerektiği yere getirebilmek için eğitim alanında belediye noktasında ne gerekiyorsa sonuna kadar yanınızda olmaya biz sizlere söz verdik ve devam ediyoruz. İlk yaptığımız işlerden bir tanesi; biz, sınavlı lisemizi tekrardan Çatalca'mıza getirmek istedik ve başarılı olduk. İnşallah bundan sonraki eğitim noktasında bütün kardeşlerimizi ben bilim noktasında bu yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. En az 6-7 tanesine ben de katıldım. Çok güzel çalışmalar yaptılar. Bundan sonraki çalışmalarında başta öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Herkese hayırlı günler diliyorum.” dedi.


Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından halk oyunları gösterisiyle devam eden açılış töreni sonrası Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ile birlikte stantları ziyaret eden Başkan Mesut Üner, öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceledi ve öğrencilerle sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.