CHP Çatalca’nın Kurucu İlçe Başkanı Kasım Kolcuoğlu isyan etti...

CHP Çatalca’nın Kurucu İlçe Başkanı Kasım Kolcuoğlu isyan etti...
CHP Çatalca’nın Kurucu İlçe Başkanı Kasım Kolcuoğlu mevcut ilçe yönetimini hedef alarak, “Salonlara sığmayan bir partiyi, 25-30 kişilik toplantı odasına mahkum eden bir ilçe başkanlığı var. Artık zıvanadan çıktılar” diye konuştu.

 
CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök'ün 2 bine yakın üyesi olmasına rağmen örgüt toplantısı daveti için 50 kişilik ilçe binasını adres göstermesi CHP’lileri çileden çıkardı. CHP Kurucu İlçe Başkanı Kasım Kolcuoğlu, “Artık zıvanadan çıktılar. Çatalca’da salonlara sığmayan bir partiyi, 25-30 kişilik toplantı odasına mahkum eden bir ilçe başkanlığı var. Biz Çatalca’da CHP’nin bu kadar alçaltılmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu örgütle dalga geçmek demektir” diye konuştu. 

Bu toplantıyı protesto edin
“Bu ilçe yönetimi göreve gelene kadar, bayram havasında örgüt toplantıları düzenlerdi” diyen Kolcuoğlu, “İlçe başkanlığına adaylığını açıklayan arkadaşlarımıza sesleniyorum. Derhal bu toplantıyı protesto etmeliler. Bu protesto, CHP’ye değil, CHP’yi alçaltmaya, küçültmeye, bu ilçede yokmuş gibi göstermeye çalışan ilçe yönetiminedir. İBB seçiminde  yüzde 60’ın üzerinde oy almış bir partiyi 25 kişilik salona mahkum etmeye çalışanlar artık kendisine gelmelidir” dedi. 

KAYNAK:
www.gazetedamga.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.