“Eğitim Önceliğimizdir” Diyen  Mesut Üner’den Okullara Tam Destek

“Eğitim Önceliğimizdir” Diyen  Mesut Üner’den Okullara Tam Destek
“Çocuklarımız, gençlerimiz ve eğitim her zaman önceliğimizdir” diyen ve İlçede öğrencilere, velilere destek çalışmaları kapsamında kurslar açan, eğitim merkezleri kuran Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, okulların ihtiyaçlarını karşılamaktan da taviz ve

 

Okullar ile sürekli iletişim halinde olan Başkan Mesut Üner, Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerini yönlendirerek okulların bakım, onarım, boyama, tesisat, bahçe düzeni gibi gerekli tüm tadilatlarının yapılmasını sağlıyor.

 

Ekipler tarafından;  Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kaleiçi 75. Yıl İlkokulu bahçesinde bordür yapımı, Ferhatpaşa İlkokulu’nun tesisat işleri ve Muratbey Esin Ovacık İlkokulu’nun okulu çevreleyen korkuluklarının boyama işlemleri ve okul bahçelerinde düzenleme çalışmaları yapılarak çocuklar için pırıl pırıl bir hale getirildi.

 

Ekipler İhtiyaç Olan Her Yerde

Vatandaşların rahat ve huzuru için çalışan belediye ekiplerince ibadethanelerinin belirli periyotlarla temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapılırken aynı zamanda gerekli olan tadilat işlemleri de Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Ekipler Kaleiçi ve Sanayi Camii’nde su tesisatı işlemlerini yaparak vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçti.

 

Subaşı Mahallesi kapalı düğün alanında çalışma gerçekleştiren ekipler alanın boyamasını yaparak mahalle sakinlerinin kullanımına sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.