“Kardeşliğimiz Engel Tanımaz”

“Kardeşliğimiz Engel Tanımaz”
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü tarafından hayata geçirilen Kaleiçi Engelli Kur'an Kursu’nun açılış törenine katıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner İlçe Müftülüğü tarafından Kaleiçi Mahallesinde hizmet verecek olan Engelli Kur'an Kursu ve Okuma Salonu’nun açılış törenine katıldı.

Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, AK Parti İstanbul Milletvekili Belma Satır, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi’nin katılımları ile gerçekleşen açılış töreninde; engelli vatandaşlarımıza engelsiz bir hayat sunmak için birçok çalışma yapıldığı ve yapılmaya da devam edildiği vurgulandı.

 Engelli Kardeşlerimiz Her Zaman Önceliğimizdir

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner göreve geldiği günden itibaren çalışmaları arasında ilk önceliği engelli vatandaşlara verdiğini belirterek, “Çatalca Belediyesi olarak her zaman önceliğimiz engelli kardeşlerimizdir. İlk çalışmamız Engelli Merkezimizi yaptığımız tadilatlar ve büyütme çalışmalarımızla 800 m²’ye çıkartarak kapasitesini genişletmek oldu.  Belediyemizde Halkla İlişkiler Birimimiz ile engelli kardeşlerimizi ve ailelerine ziyaretler gerçekleştirerek her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bizler engelli kardeşlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz çünkü hayatı paylaşmak için engel yoktur ve onlar için her şeye değer. İlçe Müftülüğümüz tarafından yapılan Engelli Kur'an Kursu ve Okuma Salonumuz için emeği geçen herkese teşekkür ediyor ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmalar sonrası Protokol üyeleri tarafından Kaleiçi Camii’nin yanında yer alan Engelli Kur'an Kursu’nun açılışı yapılarak kurs merkezi hep birlikte gezildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.