Kış geldi yollar elden geçiriliyor

Kış geldi yollar elden geçiriliyor
Çatalca Belediyesi'nin ilçenin genelinde başlattığı, yol yapım, onarım, yol açma ve kaldırım yenileme gibi çalışmalar devam ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mesut Üner, "Çatalca’mızın her noktasına hizmet götürebilmek adına mevsim şartları ne olursa olsun gece gündüz demeden çalışıyoruz. 'Vatandaşlarımızın ulaşım hizmetlerinden sorunsuz bir şekilde faydalanabilmeleri için yol, bakım, onarım çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Çalışmalarımız kapmasında hasar gören veya yeni imara açtığımız yolları uygun malzemelerle düzenleyerek vatandaşlarımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra yayalarımızın güvenliği için yeni kaldırımlar oluşturuyoruz" dedi

Birçok çalışma tamamlandı

Ekipler tarafından çalışmalar devam ederken; Adnan Sokak’ta, Cevdet Barın Caddesinde, Çakıl Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesinde, Binkılıç Aile Sağlığı Merkezi, Meydan Polis Karakol Binası ve İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçelerinde, Armağan Çıkmazında parke taş kaplama ve onarım çalışmaları tamamlandı. Sakarya Caddesinde, Tahta Köprü Sokak’ta, Mescit Sokak’ta, Vezir Ferhatpaşa Caddesi ve İstasyon Caddesi Kültür Merkezi yanında kaldırım çalışmaları yapan ekipler Ovayenice Mahallesindeki kaldırımlarda engelle rampa düzenlemeleri ile Sağlık Ocağı ve Engelliler Merkezi etrafında düzenleme çalışmaları yaptılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.