SPORUN HER DALINDA ÇATALCA MARKASI

SPORUN HER DALINDA ÇATALCA MARKASI
Mesleğinin mimar olmasının yanı sıra ilçede sporcu kimliğiyle de tanınan ve sevilen Başkan Mesut Üner, göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiği Çatalca Belediyespor birçok branşta başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Hafta sonu kadın futbol t

 Ligin ilk yarısını gol yemeden otuz yedi gol atıp lider tamamlayan Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımı, ikinci yarının ilk maçında Karacaköy’de konuk ettiği Bakırköy Gençlik’i 3-0 mağlup etti ve liderliğine gol yemeden devam etti. Maç sonunda futbolcular, Başkan Mesut Üner ve tribünlerdeki taraftarlar büyük bir sevinç yaşadı.

Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımının galip geldiği maçtan sonra açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz ve an itibariyle 15 farklı branşta 24 konusunun uzmanı antrenörümüz ve 3500 sporcumuzla ilçe sporumuza hizmet eden Çatalca Belediyespor takımımızın bugün kadın futbol branşımızdaki maçını izledik. Karacaköy’de konuk ettiğimiz Bakırköy Gençlik takımını 3-0 mağlup ettik. Tüm teknik kadro ve futbolcularımızı yürekten kutlar, başarılarının devamını dileriz. Kararlıyız. Çatalca'mızın adını her alanda tüm Türkiye ve Dünya başarılarıyla duyacak.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.