TEŞEKKÜRLER KANATSIZ BEYAZ MELEKLER

TEŞEKKÜRLER KANATSIZ BEYAZ MELEKLER
Çatalca, son üç yılda sadece ilçeye kazandırılan devasa projelerle değil, sosyal ve kültürel duyarlı etkinliklerle de adından sıkça söz ettirmeye durmaksızın devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde muhteşem kadınlar günü etkinlikleri organize eden Başkan Mesut

Başkan Mesut Üner’in talimatıyla harekete geçen Kültür İşlerinden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun ve ekibi, İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’da bulunan tüm sağlık çalışanlarını ziyaret edip, günün anısına hediyeler takdim ettiler. Gün boyunca süren programların finali Çatalca İlyas Çokay Devlet hastanesinde gerçekleşti. Günün anısına kesilen pasta ve yemek ikramının ardından Başkan Mesut Üner, tüm sağlık çalışanlarını tek tek ziyaret edip, günün anısına hediyelerini takdim etti. Sağlık çalışanları da Başkan Mesut Üner’e jestleri için teşekkürlerini arz ettiler.

Gün boyunca gerçekleşen sağlık çalışanlarına ziyaretler sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Çok zorlu pandemi şartlarında Çatalca’mızda büyük bir özveriyle görev yapan kanatsız beyaz meleklerimizi ‘’14 Mart Tıp Bayramı’’ etkinliklerimiz kapsamında ziyaret ederek, günün anısına hediyelerimizi takdim ettik. Kanatsız beyaz meleklerimize ne yapsak az ve yarım kalır. Çatalca’mızda her zaman yanınızda olduk, yarınlarda da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Teşekkürler kanatsız beyaz melekler. Gününüz kutlu olsun.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.