Yol haritamızı oluşturuyoruz

Yol haritamızı oluşturuyoruz
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner mahallelere yaptığı ziyaretler kapsamında Akalan Mahallesi'ni ziyaret etti. Üner, "Muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın görüşleri, talep ve istekleri çalışmalarımızda yol haritamız oluyor" dedi

Belediyeler ile muhtarların birbirini tamamlayan iki unsur olduğunu söyleyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner mahalle ziyaretlerine devam ederek yapılan çalışmaları yerinde inceliyor ve muhtarlardan mahalleye dair son durum hakkında bilgi alıyor. Ziyaretlerde muhtarlar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek belediye çalışmaları ve mahallelerin ihtiyaçları hakkında da görüş alışverişinde bulunan Başkan Mesut Üner son olarak Akalan Mahallesine ziyarette bulundu.

Birlikte Çatalcayız

Akalan Mahallesi Muhtarı Abdül Yörük ve mahallelilerle görüşen Başkan Mesut Üner, mahallenin ihtiyaçları ve eksiklikleri konusunda bilgi aldı. "Mahallerimizi ziyaret ederek muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Muhtarlarımızın, vatandaşlarımızın görüşleri, talep ve istekleri çalışmalarımızda yol haritamız oluyor" diyen Belediye Başkanı Mesut Üner, “Biz vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla diyaloğumuzu, birlikteliğimizi sürdürmeye, talep ve isteklerini elimizden geldiğince en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz. Çünkü biz, her zaman ifade ettiğim gibi Birlikte Çatalcayız. Önemli olan aldığımız görevi en iyi şekilde yerine getirerek hemşehrilerimizin istek ve taleplerine karşılık olmaktır, bu amaçla çalışmalarımıza durmaksızın devam ediyoruz” diye konuştu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Akalan Muhtarı ve vatandaşlar, İlçedeki tüm mahallelere olduğu gibi Akalan Mahallesine de yaptığı çalışmalardan, katkı ve desteklerden dolayı Başkan Mesut Üner’e teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.