DEV PROJEDE TEKNOKLİMA İMZASI

DEV PROJEDE TEKNOKLİMA İMZASI
2003 yılından beri ısıtma soğutma sektörünün en büyük aktörlerinden biri olan Samsung Türkiye ve Irak Distribütörü Teknoklima; 2014 yılına Irak’ta aldığı dev ihale ile damga vurdu.Kuzey Irak’ın Erbil bölgesinde Falkon Group tarafından yapılan toplamda 88
 KUZEY IRAK’TA YAPILAN DEV PROJEDE TEKNOKLİMA İMZASI

 


2015 sonu gibi bitirilmesi hedeflenen proje için Teknoklima Erbil ofisi uzun zamandır çalışıyor.Proje hakkında bilgi aldığımız Teknoklima Irak Ülke Müdürü Engin Karipçin “Irak, bölgesel yapı olarak yüzyıllardır gerek jeopolitik konumu gerekse doğal kaynakları bakımından  dünyanın önemli noktalarından biri olmuştur. Son yıllarda özellikle Kuzey Irak Bölgesi, tüm dünyadaki yatırımcıların dikkatini çekmiştir.

Bu gelişmeye paralel olarak,  ülkede yapılan büyük ölçekte bir çok konut, residence ve ofis  projeleri yapılmaya başlamıştır. Bahsi geçen bu projelerin  en büyüklerinden biri olan FALCON EMPIRE , bölgenin vizyonunu geliştiren ve   modern çizgileriyle inşaat sektörüne yön veren bir yatırımdır.Falcon Empire projesi Doğu ve Batı etapları olarak inşaatları devam etmektedir. Kompleks; 6’şar kattan oluşan, 3 blok Doğu ve 3 blok Batı’da bulunan Business Blokları, merkezde 25 kat ve 752 ofisten oluşan Business Towers blokları, Residence olarak tasarlanan 26 katttan başlayarak azalarak devam eden, 11 blok Doğu ve 11 blok Batı’da toplam 1.888 daireden oluşan Wings Towers Blokları, modern çizgileri ile kompleksin en Doğusunda 23 katlı 3 blok ve en Batısında bulunan 23 katlı 3 blokta 1064 ofis ve genel kullanım alanlarından  oluşan Diamond Towers blokları, içinde eğlence merkezlerinin ve Go-Kart pistinin bulunduğu Speed Center, Marriott Hotel,  Royal City villaları ile Erbil’e vizyon kazandırmış en önemli projedir. Böylesine büyük bir projeye imza atıyor olmak, Samsung Türkiye ve Irak Distribütörü Teknoklima’nın sektör tecrübesi ve vizyonunu Irak’a taşımaktan son derece gurur duyuyoruz ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.