THY'den Japonya'da sosyal sorumluluk projesi

THY'den Japonya'da sosyal sorumluluk projesi
Japonya'da 2011 yılında yaşanan deprem ve tsunami felaketinde büyük hasara uğrayan Iwate Eyaleti’ndeki Sanriku Railways tren hattına ait bir trene çeşitli Türk Hava Yolları THY görselleri giydirildi.
 Japonya'da 2011 yılında yaşanan deprem ve tsunami felaketinde büyük hasara uğrayan Iwate Eyaleti’ndeki Sanriku Railways tren hattına ait bir trene çeşitli Türk Hava Yolları (THY) görselleri  giydirildi. 
THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, 2011 yılında Japonya’da yaşanan ve dünya tarihindeki en büyük doğal afetlerden biri olarak kabul edilen felaket sonrasında THY, bölge kalkınmasına destek sağlıyor. Dünya genelindeki birçok doğal afetle benzeri olaylara duyarlılıkla yaklaşan ve gereken aksiyonu almada öncü olan THY, bu çerçevede yeni bir projeye imza attı.

THY bu kez, Türk toplumu ile karşılıklı ilişkilerinin yüzyıllar öncesine dayandığı Japonya’nın yaralarını sarmak için harekete geçiyor.

Proje kapsamında, 11 Mart 2011'de 9 büyüklüğündeki deprem ve tsunami felaketinde büyük hasara uğrayan ülkenin Iwate Eyaleti’nde Sanriku Railways tren hattına ait bir trene küresel taşıyıcının çeşitli görselleri giydirildi. Çalışmanın reklam geliri ise felaketin yaşandığı bölgeye tahsis edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.