Duşakabin Önerisi

Duşakabin Önerisi
Banyosunu veya sadece duş kabinini yenilemek isteyen birçok kişinin müşteri danışma hattımıza yönettiği soru siz hangi duşa kabini önerirsiniz sorusuna yanıt olarak bu yazıyı hazırlama gereği duyduk.

Duşakabin Önerisi

Banyosunu veya sadece duş kabinini yenilemek isteyen birçok kişinin müşteri danışma hattımıza yönettiği soru siz hangi duşa kabini önerirsiniz sorusuna yanıt olarak bu yazıyı hazırlama gereği duyduk.

Kiracı olanların en ucuz duşakabin modelidir. Teknesiz mermer üzerine veya zemin üzerine kurulabilen beyaz çerçeveli mika camlı duşakabinlerdir. Bizim önerimiz aynı özelliklere sahip daha uzun ömürlü olan extra seri kalım profil çerçeveli duşakabin almanızdır. 50 tl fiyat farkı olsa da uzun yıllar sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Ev sahibi olanlar için önerimiz, Şık görünümlü kaliteli ve ekonomik fiyatlı olan cam kabin modelleridir. Onlarca çeşit cam desenine sahip olan kare,oval,dikdörtgen ve asimetrik her modelde üretimi olan cam duşakabinler banyonuza evinize değer katacaktır.Misafirleriniz banyonuza girdiğinde şık bir görünümle karşılaşacak ve kullanırken temiz hijyenik bir ortamın oluşmasını sağlar. Aynı zamanda Desenli cam duşakabin Evinizi satarken, veya kiraya verirken talip olan kişiler için olumlu bir izlem bırakacaktır.

Şık görünümlü ucuz uzun yıllar kullanabileceğiniz bir duşakabin önerimiz ise kristal desenli, mika camlı, mat krom çerçeveli olan ucuz duşakabin modelleridir. Ortalama 300 tl fiyat aralığında satışa sunulan ürünler banyonuzda estetik ir görünüm oluşturmaktadır. Extra seri kalın çerçeveli profilden üretilen kabin esneme salıntı yapmaz mat krom naturel olduğundan boya atması gibi problem oluşturmaz uzun yıllar ilk günkü gibi sağlamlığını muhafaza eder. Belirttiğimiz modelle en uygun ürünümüz bela seri duşakabin modelleri içerisinde bulunan west duşakabin modelidir.  West duşakabin ürün detayları Polistren (mika) cam : ” 2,2 mm kalınlığında olan Mika cam tabakalar sert ve çok yüksek ısıya ve Darbelere karşı dayanıklıdır.

·     Profil Rengi: Mat Krom 

·     Mika Cam Kalınlığı: 2,2 mm

·     Panel Açılımı : 2 Sabit 2 Hareketli

·     Cam Deseni: Damla, yunus, kiristal

 

NOKTA DUŞAKABİN İLETİŞİM

 

TELEFON: 0212 504 91 47

 

MAİL: [email protected]

 

Web: www.noktadusakabin.com  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.