13 OKULDA BAĞIMLILIĞA KARŞI SEMİNER

13 OKULDA BAĞIMLILIĞA KARŞI SEMİNER
Silivri Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneğinin Gençlik ve Spor Bakanlığı adına yürüttüğü “ Bağımlılığa Karşı Sosyal Gençlik Projesi” okullarda düzenlenen bilgilendirme seminerleriyle devam ediyor.

Projenin tanıttım toplantısının ardından 13 okulda bağımlılığa karşı eğitim ve bilgilendirme toplantısı yapılması için karar alındı. Uyuşturucu madde bağımlılığına karşı düzenlenen bilgilendirme seminerinin ilki Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, ikincisi ise Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi ve İbrahim Yirik Sağlık meslek Lisesindeki öğrencilere verildi.

 

Silivri’de uyuşturucuyla mücadele başlatarak, güzel bir projeye imza atan Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Yöneticileri, “ Bağımlılığa Karşı Sosyal Gençlik Projesi” ile okullarda bilgilendirme seminerleri başlattı.  Proje kapsamında 13 okulda yapılacak bilgilendirme seminerlerinin ilk startı Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde verildi.



Dernek Başkanı Özen Atcı Özden’in açılış konuşmasıyla başlayan bilgilendirme semineri,  Çocuk Büro Amiri Komiser Yardımcısı Murat Güler’in konuşmasıyla devam etti. Silivri İlçe Spor Müdürlüğünden Murat Hatipoğlu kendi bünyelerindeki spor faaliyetlerinin tanıtımının ardından kurslara katılım için gençlere çağrıda bulundu. Psikolog Nigar Şentürk’ün konuşması ve sunumunun yer aldığı seminerde, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Can Dağaşan da gençlere kurslara katılmaya davet etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.