'5 ayda 30 derslikli okul bitti'

'5 ayda 30 derslikli okul bitti'
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Kaymakamı Salih Keser ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ile birlikte Cumhuriyet Mahallesinde 5 ay gibi kısa bir sürede yapılan 75. Yıl Cumhuriyet Okulu inşaatını ziyaret etti.
 Karakaş ve beraberindeki heyet, daha önce 8 derslikli olarak hizmet veren okulun yıkılıp, 30 derslikli olarak yeniden yapılan  ve 5 kat olarak inşa edilen  okulu gezerek, müteahhit firma yetkililerinden de bilgi aldı. Kaba inşaatı ve ince sıvası bitirilen okulda, elektrik, su tesisatları, kapı montajları devam ediyor. Okul ziyaretini gerçekleştiren heyete, İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin, AK Parti Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar ve 75. Yıl Cumhuriyet Okulu Müdürü Osman Akgül’de eşlik etti.

 Yeni öğretim yılında hizmete hazır

 Daha önce 8 derslikli olan ve yetersiz olması dolayısı ile yıkılarak yeniden inşa edilen 75.Yıl Cumhuriyet Okulu, 30 derslikli olarak ilk ve orta okul hizmeti verecek. İçerisinde Fen Laboratuarı, Bilgisayar sınıfı, konferans ve tiyatro salonu gibi bir çok donanımı olan okulda ayrıca 3 derslikli ana sınıfında bulunuyor. Bünyesinde, orta okul ve ilk okulu da barındıracak olan 75. Yıl Cumhuriyet Okulu Müdürü Osman Akgül, okulun daha önceki hizmet binasının yetersiz olduğundan dolayı  yeni bir okul yapımı gerçekleştiğini belirterek, 15 Temmuz tarihi itibarı ile geçici olarak hizmet verdikleri Selimpaşa’da ki okuldan taşınmaya başlayacaklarını belirterek; “ 8 derslikli eski okulumuzun yetersizliğinden dolayı okulumuz yıkılarak, 30 derslikli ve tam donanımlı yeni bir okul yapıldı. Ben bu okulun yapımında çok büyük emekleri ve katkısı olan, Sayın Silivri Kaymakamımıza, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Sayın Metin Karakaş’a, İl Genel Meclis Üyeleri Halit Girgin ve Osman Turan beye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İkram Kayapınar’a ve emeği geçen her kese öğrencilerimiz , velilerimiz ve öğretmenlerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.