5800 BİLGİ EVİ ÖĞRENCİSİ SINAV OLDU

5800 BİLGİ EVİ ÖĞRENCİSİ SINAV OLDU
Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri’nde eğitim gören 5.800 öğrenci ‘Bilgi Değerlendirme Uygulama Sınavı’nda ter döktü.

Cennet, Fatih, Halkalı, İkitelli, İnönü, Mehmet Akif, Sefaköy, Sögütlüçeşme ve Taştepe Bilgi Evlerinde 2 gün boyunca yapılan sınavda öğrenciler birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

 

SONUÇLAR PERŞEMBE AÇIKLANACAK

 

Heyecanlı dakikaların yaşandığı ‘Ölçme Değerlendirme Birimi Bilgi Değerlendirme Uygulaması sınavının yanı sıra Yetenek Yönelim Testleri, Kulüp ve Kurs Memnuniyet, Veli Değerlendirme, Öğrenci Değerlendirme ile Personel Değerlendirme Anketleri de yapıldı. 2., 3., 4., 5., 6., 7. ve 8.sınıfların  yoğun katılımıyla gerçekleştirilen sınavların sonuçları ise, 11 Aralık Perşembe günü açıklanacak.

 

BİLGİ EVLERİ EĞLENİRKEN ÖĞRETİYOR

 

Eğlenirken öğreten, yeteneklerini keşfeden ve geliştiren bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Küçükçekmece BelediyesiBilgi Evleri Küçükçekmece genelindeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine etüt, kurs, sanat faaliyetleri ve gezi imkânı sağlıyor. Sözel-sayısal dersler, İngilizce etüt çalışmaları, bilgisayar ve İngilizce derslerinin yanı sıra, kulüp çalışmalarının da yürütüldüğü Bilgi Evleri’nde binlerce öğrenci ebeveynleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmeyi de öğreniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.