Ağaç sevgisi için Kadıoğlu’nu seçti

Ağaç sevgisi için Kadıoğlu’nu seçti
Esenyurt Prof. Dr. Sebahattin Zaim Ortaokulu 6’ncı sınıf öğrencisi Berkay Karadeniz Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret ederek ödevi hakkında geniş bilgi aldı.

6’ncı sınıf öğrencisi Berkay Karadeniz, Ağaç ve Orman Sevgisi konulu ödevi için, Esenyurt’a 2 milyon metre kare yeşil alan kazandıran Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile söyleşi yaptı.
Ağaç ve Orman yaşam kaynağıdır
Esenyurt’un geleceği çocuklar, gençler ve yetişkinler için ağacın ve yeşilin önemine değinen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Berkay Karadeniz’e “ yarın öleceğimizi bilsek bir ağaç dikmeliyiz” dedi. Başkan Kadıoğlu “ Ağaç ve orman yaşamın kaynağı, temiz hava ve görsel güzelliğin sembolüdür. Bugüne kadar Esenyurt’ta binlerce çeşit ağaçla donattığımız şehir parklarını vatandaşımızın hizmetine sunduk. Temiz hava almak, spor yapmak, yürüyüş yapmak ve güzel vakit geçirmek için artık Esenyurt ’un dışına çıkmaya gerek yoktur. Çünkü insanların bunların hepsini ilçemizde yapabileceği alanları yaptık ve yenilerini yapmaya devam ediyoruz. Bir ağacı kırmak yok etmek çok kolaydır. Fakat o ağacı yetiştirmek sizin 15 yılınıza mal olur. İnsanoğlu yaşadığı sürece ağaçlara gözü gibi bakmalıdır. Çünkü ağaç topraktır, havadır, temizliktir, bir yaşamdır. Ağaçları ve ormanları korumak insanların elindedir” dedi.
6’ncı sınıf öğrencisi Berkay Karadeniz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile yaptığı söyleşiden çok memnun olduğunu ve ödevi için çok verimli olacağını söyledi.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.