Akademi Koleji yaz okulları tam gaz …

Akademi Koleji yaz okulları tam gaz …
Akademi Özel Okulları, Fenerbahçe Spor Okulu bünyesinde kış ve yaz dönemlerinde düzenli olarak hizmet veriyor. Salon futbolundan (Futsal) yüzmeye, basketboldan satranca kadar çeşitli branşların yer aldığı okulda yüzlerce çocuk hem beynen, hem fiziken eğit
Haftanın beş günü her yaş kademesine ayrı bir program içinde öğrenciler; yüzme, basketbol, valeybol, salon futbolu, ingilizce, satranç jimnastik, el sanatları, bilgisayar, dans derslerini alıyorlar. Küçük guruplar içinde ayrıca haftanın belli gün ve saatinde okul bahçesinde bulunan oyun gemisinde hoşça vakit geçiriyorlar.

 Akademi Koleji Fenerbahçe Spor Okulu hakkında bilgi veren Milli Antrenör Emre Özsarı ,  “Her zaman çocuklar geleceğimizdir diyoruz, eğitime - öğretime önem veriyoruz. Ancak çocuklarımızın spor yapması da eğitim kadar önemli. Okullar kapandı, defterleri kitapları bir tarafa bırakmalarını, artık kendilerini sporla rahatlatmalarını öneriyorum. Bu nedenle yaz okullarımıza gelen öğrencilerimizin almış olacakları eğitimlerde, hem çok şey öğreneceklerinden  hem de çok eğleneceklerinden eminim ” dedi.

 Branşlarda derslerin akademik öğretmenler eşliğinde yapıldığını söyleyen Özsarı, ” Yaz ve kış okullarımızda tüm branşlarda akademik öğretmenler eşliğinde dersler yapılmakta, bilhassa Basket ve Yüzme’de milli takımda görev yapmış antönörler eşliğinde öğrencilerimiz ders alıyor. Bu sene bu okulda ikinci senemiz geçen seneye oranla bu sene öğrenci sayımız en az üç katı arttı, buda bizim doğru yolda olduğumuzu ve eğitimlerde ne kadar başarılı olduğumuzun göstergesidir” şeklinde konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.