BADEM’e öğrenci desteği

BADEM’e öğrenci desteği
Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Beylikdüzü İMKB Ortaokulu 7/A Sınıfı; hem yardıma muhtaç yaşlıların ihtiyaçlarını gidermek hem de gerekli kişilere fayda sunmak amacıyla kitap, elbise, oyuncak ve mavi kapakların toplanacağı bir sos

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Beylikdüzü İMKB Ortaokulu 7/A Sınıfı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir kampanya başlattı. Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un da destek olduğu proje kapsamında öğrenciler, yalnız yaşayan yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamayı, onlara kitap okumayı ve onlarla vakit geçirmeyi amaçlıyorlar. Öğrenciler ayrıca engelli çocuklarla da arkadaşlık kurarak, onların sosyal hayata kazandırılmalarına yardımcı olacaklar. Beylikdüzü Aile Destek Merkezi’ne (BADEM) boş vakitlerinde gelerek, elbise düzenlemeleri yapacak olan öğrenciler gelen vatandaşlarla da ilgilenecekler, ihtiyaç sahiplerine ise yardım ulaştıracaklar.

Lojistik destek belediyeden

Öğrenciler, projenin daha geniş kapsamda desteklenmesi için de çeşitli kampanyalar başlatarak kitap, elbise, oyuncak, mavi kapak toplama etkinlikleri düzenliyor. Projeyi tüm okula yaymak için de gayret sarf ettiklerini dile getiren çocuklar çalışmalarını yürütürken, Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevlileri de onlara lojistik destek sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.