BAŞKANDAN EĞİTİME DESTEK

BAŞKANDAN EĞİTİME DESTEK
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Baki Gündüz İlköğretim Okulu’na kazandırdığı çok amaçlı konferans salonunun açılış törenine katıldı.

Bugüne kadar Beylikdüzü’nde birçok okula katkı sunan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, kazandırdığı konferans salonunun açılışında, gücü yettiği sürece eğitime destek olmaya devam edeceğinin sözünü verdi.
Beylikdüzü Baki Gündüz İlköğretim Okulu, eksik olan konferans salonuna CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun verdiği destek sonucu kavuştu.  Açılış töreninde söz alan okul müdürü Hülya Yılmaz, salon konusundaki eksikliği ilettiklerinde, Ekrem İmamoğlu’nun bir ekip görevlendirerek çözüme kavuşturduğunu söyledi ve teşekkür etti.
“EĞİTİM SEVDALISI OLMAK BÖYLE BİR ŞEY”
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilçede eğitim konusunda okullardaki birçok eksikliğe katkı sunduğunu ifade eden Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ise, “Eğitim sevdalısı olmak böyle bir şey. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Mesele icraata dökmekte” diyerek teşekkürlerini sundu. Hacıoğlu ayrıca, İmamoğlu’nun, Beylikdüzü Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi ve 75.Yıl Cumhuriyet Lisesi arasındaki çağ dışı olarak nitelendirdiği tel örgünün yerine duvar yaptırmasını da taktirle karşıladığını paylaştı.
ÜÇ OKULA DAHA DESTEK MÜJDESİ
Eğitimin önemine vurgu yaparak sözlerine başlayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Okuduğum ilkokulu, ortaokulu ve liseyi hiç unutmadım, unutmayacağım. Yaşadığım yerde bulunan okullara da gücüm neye yetiyorsa o noktada katkı sunacağım. Bu bütün yol arkadaşlarımın katkısıyla oluyor. Onlar beni yüreklendiriyor” diyerek üç okula daha katkı sunacaklarının müjdesini verdi. Bütün eğitimcilerin öğretmenler gününü de kutlayan İmamoğlu, ardından ilçe milli eğitim müdürü ve okul müdürüyle birlikte konferans salonunun açılış kurdelesini kesti.
Öğrencilerin koro ve dans gösterileri sergilediği açılış töreni sonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu tarafından CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’na plaket takdim edildi. Açılış törenine; öğretmen, öğrenci ve velilerin dışında partililer de katılım gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.