BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ OKUL

BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ OKUL
Beylikdüzü’nün geleceğinin şekilleneceği vizyon projelerde eğitime öncelik tanıyan Beylikdüzü Belediyesi, bu bakışla yapılan her türlü girişime destek veriyor.
Bunun en güzel örneklerinden olan hayırsever vatandaş Sevim Çuhadaroğlu’nun ilçeye bağışlayacağı yeni okul ve spor salonunun temeli; Beylikdüzü Kaymakamlığı, Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katılımıyla atıldı. 


Beylikdüzü’nde yeni bir okul daha inşa ediliyor. Bağışçı Sevim Çuhardaroğlu’nun ilçeye kazandırmak için kolları sıvadığı yatırımın çalışmaları, Adnan Kahveci Mahallesi, Çamlık Tepe Caddesi’nde başladı.

Yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirileceği öngörülen Sevim Çuhadaroğlu İlk ve Orta Okulu ve Kapalı Spor Salonu’nun temeli ilçe protokolünün katılımıyla atıldı. Törende,  ilçedeki ilgili müdürlüklerin de katkı sağladığı inşaatın bölgeye ve eğitim görecek miniklere eğitim anlamında nitelikli bir ortam oluşturacağı vurgulandı.

“Beylikdüzü Eğitimle Kalkınacak”

 Temel atma töreni sırasında başkan danışmanı, yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte hazır bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Protokolümüzün katkılarıyla Bağışçı Sevim Çuhadaroğlu tarafından yapılan okul ve kapalı spor salonunun önümüzdeki sezona yetiştirilmek üzere inşaatına start verdik.

Eğitime yatırım geleceğe yatırımdır. Hayırsever vatandaşımız Çuhadaroğlu’na teşekkürlerimi iletiyorum. Böylesine güzel niyetlerle Beylikdüzü gün geçtikçe daha da kalkınacak. Herkese hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu. İnşaatın yapımı ve düzeni hakkında bilgi alan İmamoğlu ayrıca, bu işin içinde olmaktan mutlu olduklarını belirtirken, okul tamamlandığında açılışı bir şölen haline getireceklerinden söz etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.