Bilgi evleri üyeleri bilgilerini konuşturdu

Bilgi evleri üyeleri bilgilerini konuşturdu
‘Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri 6. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması’ Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde büyük bir katılımla yapıldı.

 Sezgin Mağden’in sunumuyla gerçekleşen yarışmaya, Bilgi Evleri Genel Koordinatörü Nadir Karaahmet, Eğitim Koordinatörü Yüksel Çetin ve pek çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.
Arkadaşlarına tezahüratlı destek
Cennet, Fatih, Halkalı, İnönü, Taştepe, Söğütlüçeşme ve Sefaköy Bilgi Evi öğrencilerinin kıran kırana mücadele ettiği yarışmada birbirinden renkli anlar yaşandı. Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Bilgisayar ve Genel Kültür gibi kategorilerde toplam 14 sorunun bulunduğu yarışmada her bilgi evini temsilen 3 öğrenci yarıştı. Öğrencilerin soruları cevaplaması için 60 ve 90 saniye vakit verilirken, salonu dolduran diğer Bilgi Evi öğrencilerinin güçlü tezahüratları yarışmaya  damgasını vurdu. Bilgi Evleri öğretmenlerinden oluşan jürinin huzurunda ter döken öğrenciler, 2 saat boyunca dereceye girmek için bilgilerini konuşturdu. 
 ‘Önemli olan yarışmış olmak’
Yarışma sonunda  birinci olan İnönü Bilgi Evi takımına, Genel Koordinatör Nadir Karaahmet ve ikinci olan Taştepe ile üçüncü olmaya hak kazanan Fatih Bilgi Evi takımlarına da Eğitim Koordinatörü Yüksel Çetin tarafından hediye verilirken, yarışmaya katılan tüm öğrenciler ödüllendirildi. Bilgi Evleri Genel Koordinatörü Nadir Karaahmet, bu yarışmanın 2012 yılının son etkinliği olduğunu açıklarken, Eğitim Koordinatörü Yüksel Çetin ise, önemli olanın yenmek ya da yenilmek değil, yarışmak olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.