BU KEZ ÖĞRETMENLER TENEFFÜS YAPTI

BU KEZ ÖĞRETMENLER TENEFFÜS YAPTI
Beylikdüzü Belediyesi, TÜYAP'ta düzenlediği 3 binin üzerinde kişinin katıldığı 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Sevcan Orhan ile kutladı.

Ögretmenler Günü Yemeği’nde  anlamlı mesajlar veren Başkan İmamoğlu, “Eğitim ve eğitimcinin yanındayız. Öğretmenlerimiz geleceğin teminatı. Türkiye’de eğitim iyi olursa gelecekten umutluyuz” dedi ve tüm öğretmenler için teneffüs zilini çaldıklarını ifade ederek, eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü tebrik etti.                               

Beylikdüzü'de yer alan okulların emektar eğitimcileri ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediyesi,  Öğretmenler Günü’nde unutulmaz bir etkinliğe  imzasını attı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ev sahipliğinde TÜYAP ta düzenlenen Öğretmenler Günü Yemeği’ne 3 bini aşkın kişi katıldı. Başkan İmamoğlu, konukları tek tek karşıladı ve herkese iyi eğlenceler dileklerini ifade etti. Gecenin asıl sürprizi ise Türk Halk Müziği’nin parlayan ismi Sevcan Orhan’dı.

 

Türkülerle Kendilerinden Geçtiler

 

Büyük alkışlarla sahneye çıkan sanatçı Orhan konserine çok beğenilen parçası “Hattuş Bacı” türküsüyle başladı. Zaman zaman duygusal türkülerle öğretmenlerin kulaklarının pasını silen Orhan, zaman zaman da hareketli parçalarla salonu coşturdu. Baskan İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu da çekilen halaylara öğretmenlerle birlikte eşlik etti.

Başkan İmamoğlu, Sevcan Orhan’a teşekkürlerini ileterek, sanatçıya çiçek takdim etti. Orhan da tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutlayarak, mesleğin çok değerli olduğunu dile getirdi, söylediği şarkıları  eğitimcilere armağan etti. Ögretmen konuklar ise kendilerini özel hissettiren bu organizasyon için belediye yönetimine teşekkür ettiklerini belirtti.

 

“Eğitimde Büyük Atılımlar Yapacağız”

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tüm öğretmenlerin karşısında saygıyla eğildiğini ifade ederek, "Bu akşam öğretmenlerimizle bir arada olmaktan dolayı çok gururluyuz. Bilgi yuvasında gibi kendimizi hissetmekten onur duyduk.  Öğretmenlerimizin sorunlarının azaldığı, eğitimin daha planlı, daha düzeyli ve alt yapısı kuvvetli bir ortamı sağladığımız okullarda eğitimcilere görev yapma imkanı sağlamalıyız. Yerel yönetimlerin bu manada Türkiye’de eğitime destek vermesi çok önemli. Beylikdüzü’nde eğitim adına büyük atılımlar yapacağız” şeklinde konuştu.

 

“Geleceğin Mimarı Eğitimcilerimiz”

 

Eğitim hayatı boyunca kişisel gelişiminde rol alan öğretmenlerini asla unutamayacağını ve hepsinin ellerinden öptüğünü belirten Başkan İmamoğlu, “Eğitim, eğitimciler ve çocuklarımızın her zaman yanında olacağız. Geleceğin mimarı da eğitimcilerimiz. Okulların sayısını arttırmak ve okulların niteliğini iyileştirmek ise en büyük hedefimiz. Baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde tüm öğretmenlerimizin Öğretmenlerin Günü’nü kutluyorum.  Umarım çağdaş bir geleceğe öğretmenlerimiz ile birlikte yürürüz ve bu akşam bir teneffüs zili çaldırıyoruz. Sanatçımız Sevcan Orhan ile birlikte değerli öğretmenlerimize eğlenceli bir akşam diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.