CHP Silivri miniklerin heyecanına ortak oldu

CHP Silivri miniklerin heyecanına ortak oldu
CHP Silivri İlçe Kadın Kolu, Mimarsinan İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından düzenlenen “Yetenek Sizsiniz” adlı yarışmada miniklerin coşkusuna ortak oldu. Günün birincisine de ödülünü Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar verdi.

CHP Silivri İlçe Kadın Kolu başkanı Nazan Kaçar’ın öncülüğündeki partili bayanlar, Mimarsinan İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından düzenlenen “Yetenek Sizsiniz” isimli yarışmada, miniklerin mücadele ve coşkusuna ortak oldu. Silivri Kent Konseyi Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar’ın da katılım gösterdiği etkinliğin birincisi, ödülünü Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın elinden aldı.

Birinciye ödülünü ışıklar verdi
Mimarsinan İlköğretim Okulu Müdürü Şendoğan Çorbalı’nın açılış konuşmasının ardından, minik öğrenciler sahne alarak yeteneklerini sergilediler. Davetlilerin alkışlarla destek verdiği yarışmanın birincisine ödülünü Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar takdim etti. Işıklar, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın böyle güzel bir organizasyondaki performanslarını izlemek ve heyecanlarına ortak olmak bizi çok mutlu etti. Ben bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederken, belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerin ve eğitimin yanında olacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Konuklara ikramda bulunuldu
Mimarsinan İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından düzenlenen “yetenek Sizsiniz” adlı etkinliğe katılan davetlilere, daha sonra hazırlanan çeşitli yiyecekler ikram edildi.
_______________________________________________________________________________________________________________

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.