Drama yoluyla haklarını öğrenen çocuklara mezuniyet töreni

Drama yoluyla haklarını öğrenen çocuklara mezuniyet töreni
Büyükçekmece Belediyesi Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi'nde açılan drama kursları ile çocuk hakları eğitimi verildi.

 Kursu başarı ile tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Drama kursları açıldı

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün hassasiyetle üzerinde durduğu çocuk haklarının çocuklara doğru anlatılması kapsamında çalışmalar sürdürülüyor. Bu kapsamda, "Çocuk Hakları" konulu drama kursları açıldı. Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi'nde drama yoluyla "Çocuk Hakları" eğitimi alan öğrencilere "Avrupa Yerel Demokrasi Haftası" etkinlikleri kapsamında bir de mezuniyet töreni düzenlendi.



Akgün, çocuklara haklarını sordu

Büyükçekmece Kültürpark'taki tarihi Kervansaray'da düzenlenen mezuniyet törenine katılan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye olarak çocuk haklarına büyük önem verdiklerini ve bu amaç doğrultusunda "Çocuk Hakları Masası" kurulduğunu belirtti. Başkan Akgün, mezuniyet törenine katılan öğrencilere tek tek "Çocuk hakkı deyince ne alıyorsunuz" diye sordu.

Keplerini havaya fırlattılar

Yapılan konuşmaların ardından drama kurslarını başarı ile tamamlayan öğrencilere Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet belgelerini alan öğrencilerin topluca keplerini havaya fırlatmaları renkli görüntülere sahne oldu. Mezuniyet töreni sonunda ise günün anısına toplu fotoğraf çektirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.