Eğitim sezonuna coşkulu kapanış

Eğitim sezonuna coşkulu kapanış
Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Küçükçekmece Anadolu Lisesi’nde 2012-2013 Eğitim- Öğretim yılı kapanış programı düzenlendi.
Programa Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır, İl Eğitim Denetmeni Ali Bülbül,  öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul öğrencilerinin halk ve pop müzik repertuarından oluşan mini konseri etkinliğe damga vurdu.

 Eğitim yılı kapanış programının açılış konuşmasını Küçükçekmece Anadolu Lisesi Müdürü  Nadir Kaya yaparak LYS sınavında ter dökecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

 ‘MİLLİ EĞİTİM ULUSAL BİR DAVADIR’

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır’ın da milli eğitimin ulusal bir dava olduğunu altını çizdiği konuşmasında, ‘Küçükçekmece, eğitim sorununu diğer ilçelere nazaran azaltmış, çok kısa sürede Bakanlığımızın hedef koyduğu normal sınıf düzeyine en çabuk ulaşacak olan bir ilçedir. İlçemizde 5664 öğretmen görev yapmakta ve 9 yeni okul binası da inşaatı devam etmektedir.’ dedi.

 ‘MESLEĞİNİZİN EN İYİSİ OLUN’

 Mezun olan öğrencileri tebrik ederek, öğretmenlere de teşekkür eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da verdiği örneklerle eğitimin önemine dikkat çekti. Anı yaşamanın önemli olduğunu belirten Yeniay, ‘ Eminim ki gençlerimiz, ülkemizi daha güzel günlere taşıyacaktır. Sizler bizlerden daha bilgilisiniz. Bizim sizlere verdiğimiz tek şey tecrübe olabilir. Ne olursanız olun, mesleğinizin en iyisi olmayı hedefleyin. Bunun yolu da gereğini yapmaktan geçer.’ diye konuştu.

 DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE PLAKET VERİLDİ

 Programın devamında Küçükçekmece Anadolu Lisesi’nde 9-10-11 ve 12. sınıfı birincilikle bitiren öğrencilere,  karne ve plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi. Ayrıca Küçükçekmece liseler arası satranç turnuvası ve Doğa Koleji’nin organize ettiği liselerarası voleybol turnuvasında dereceye giren öğrenciler de plaket ve madalyalarını öğretmenlerinin elinden aldı.

 ÖĞRENCİLER MİNİ KONSER VERDİ

 Şiirlerin okunduğu programda, Küçükçekmece Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan müzik grubu bağlama ve gitar eşliğinde mini bir konser verdi. Öğrencilerin alkışlarla eşlik ettiği şarkıları seslendiren grup, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.