Eğitimde yılsonunu değerlendirdiler

Eğitimde yılsonunu değerlendirdiler
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bayece Restaurant’ta düzenlenen ve okul müdürlerinin katıldığı yılsonu değerlendirme toplantısına katıldı.

Bayece Restoran’da yılsonu değerlendirme toplantısının öncesinde kahvaltıda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, eğitim öğretimde başarılı bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.  Başkan Uzun, başarıdan dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, başta olmak üzere okul müdürleri ve öğretmenleri kutladı.

“Eğitimcilere Büyük Görev Düşüyor”

Toplumun son zamanlarla biraz gerginlik yaşadığını dile getiren Başkan Uzun, bu gerginliklerin önüne geçilebilmesi için toplum önderi olan eğitimcilere de büyük görev düştüğünü ifade etti. Farklı fikirlerin, bir zenginlik olduğu ve diyalog kurulmasının önemini, demokrasinin değerlerinin öğretmenlerimiz tarafından vatandaşlarımıza daha çocukluk yaşlarında aşılanması gerektiğini dile getirdi. 

Tam 25 Projede Başarılı İşlere İmza Attık

Beylikdüzü İlçe Mili Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu da konuşmasında Belediye ile ortaklaşa çalışılar 25 projenin hepsinde başarılı sonuçlara imza attıklarını ifade etti. ‘Hangi verilere göre eğitim başarısında İstanbul’da ilk 4-5 ilçe arasında bulunuyoruz’ şeklinde sorular geldiğini belirten Hacıoğlu, bu sonuçların bakanlık müfettişlerinin yaptıkları üç yıllık araştırma verileriyle tespit edildiğini anlattı. Hacıoğlu, 2 bin öğretmen ve 42 bin öğrenci adına eğitim camiasına yaptığı katkılardan dolayı Başkan Uzun’a teşekkür etti.  Toplantıda okul müdürleri Başkan Uzun’a eğitim öğretim yılsonu itibariyle düşüncelerine de anlattılar.

Toplantıya ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ile Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay ve Ayhan Başarır da katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.