EĞİTİMİN İÇİN YENİ OKUL TEMELİ ATILDI

EĞİTİMİN İÇİN YENİ OKUL TEMELİ ATILDI
Esenyurt Ardıçlı Mahallesinde Vahit Sura Tanrıverdi Okulu Temel Atma Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
Esenyurt’ta yapımına başlanacak olan Vahit Sura Tanrıverdi Okulu’na Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından düzenlenen temel atma töreninde ilk harç döküldü. 30 derslik olarak planlanan okulun yapımını Aqua Dolphin Grup Turizm üstlendi.

Vahit Sura Tanrıverdi İlköğretim Okulu’nun temel atma törenine, Kaymakam Ekrem İnci Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, ilçe protokolü, Aqua Dolphin Grup Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tanrıverdi, iş adamları ve çok sayıda Esenyurtlu vatandaşlar katıldı.

Yapımını Tanrıverdi ailesi yüklendiTemel atma töreninin açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal yaptı. Dal, okulun yapımını üstlenen iş adamı Ali Tanrıverdi’ye eğitime verdiği destekten dolayı övgüler sundu. Hasan Dal’ın ardından kürsüye çıkan iş adamı Ali Tanrıverdi, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na şükranlarını sunarak konuşmasına başladı ve okulun tüm vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti. 

Kadıoğlu, “ Okul ve eğitim sorununu çözüyoruz”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, okulun yapımını üstlenen Ali Tanrıverdi’ye teşekkür ederek kendisini hayırsever biri olarak çok takdir ettiğini söyledi. Başkan Kadıoğlu, Esenyurt Ardıçlı mahallesi sakinlerinin kendisinden okul istediğini ve bunu bugün gerçekleştirdiklerini söyleyerek, yeni hizmet projelerinden bahsetti. Kadıoğlu, “ Bugün, bu mahallemize okul yaptıracak bir hayırsever bulduk. İnşallah okul yapımına daha devam edeceğiz. Önümüzdeki üç ayda on okul temeli atacağız. Esenyurt ’ta okul ve eğitim sorununu çözeceğiz.” diyerek konuşmasını tamamladı. 

Kaymakam İnci, “ Esenyurt artık büyükşehir oldu” 

Son olarak törende Kaymakam Ekrem İnci söz aldı ve okul açılışından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Kaymakam İnci, “Yirmi yedi yıllık meslek hayatımda en fazla temel atma ve açılış yaptığım yer Esenyurt ilçesidir” sözleriyle dile getirdi. 2013 yılında 625 bin olan Esenyurt nüfusu şu an 700 binlik bir rakamla Büyükşehir’e yaklaşmış bulunmaktadır” diyerek Esenyurt’un artık bir cazibe merkezi olduğunu dile getirdi.Temel atma töreninde dualar okunarak, kurban kesimi ardından Vahit Sura Tanrıverdi Okulu 
için protokol tarafından ilk harç döküldü.

Yoğun katılım sağladığı Vahit Sura Tanrıverdi Okulu’nun temel atma töreninde vatandaşlar Başkan Necmi Kadıoğlu ile bir araya gelerek sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.