Gilman Durukan emin ellerde...

Gilman Durukan emin ellerde...
Büyükçekmece Gilman Durukan İlköğretim Okul Müdürlüğüne atanan Mustafa Erşahin kısa sürede okula önemli hizmetler yapacağı izlenimi verdi. Daha önce ömer Gültekin İlköğretim Okul Müdürlüğü ve ilçe müdür yardımcılığı görevlerinde başarılı görevlere imza at
Okuldaki eksiklikleri gidermek için maddi desteye ihtiyacı olduğu için, Okul Aile Birliği bir gece düzenleyerek okula yardım ve bağış topladı. Eser Otel'de düzenlenen geceye; Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Durukan, Belediye Başkanı Hasan Akgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, Büyükçekmece Gilman Durukan İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Erşahin ve çok sayıda davetli katıldı.
Açık artırmalar heyecan yarattı
Gecede açık artırma ile satılan Türk Bayrağı'nı 2500-TL'ye Gökcan Koleji Sahibi Bahri Göktaş, Atatürk portresini 2000-TL'ye Mehmet Çavuşoğlu (Erkan Durukan'ın iş ortağı)  ve Osmanlı Tuğrası'nı ise 1000-TL'ye Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün satın aldı. Akgün daha sonra tuğrayı 2000-TL'ye MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş'e devretti. Formaların açık artırmasında ise Fenerbahçe taraftarı  Bahri Göktaş Beşiktaş formasını 1000-TL'ye satın alırken, Galatasaray taraftarı Hasan Akgün Galatasaraylı Emre Çolak'ın formasına 600-TL vererek formayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı'ya hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum