İmam Hatip Kapalı Spor Salonu Açıldı

İmam Hatip Kapalı Spor Salonu Açıldı
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu bir ay içinde dördüncü kapalı spor salonunu vatandaşın hizmetine açtı. Geçtiğimiz hafta Siteler Kapalı Spor Salonu ardından bu haftada Esenyurt Belediyesi İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu düzenlenen bir törenle
Açılış törenine Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan, İmam Hatip Lisesi Müdürü Musa Salihoğlu, Belediye meclis üyeleri, Muhtarlar, Öğrenciler ve çok sayıda Esenyurtlu vatandaş katıldı.
İmam Hatipliler Kuran ve İlahi okudu
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan program, İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan ilahi grubunun Kuranı Kerim tilaveti ve ilahi okumaları ile devam etti.
 İmam Hatip Lisesi Müdürü Musa Salihoğlu yaptığı açılış konuşmasında, okullarına modern bir kapalı spor salonu kazandıran Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve ekibine teşekkür etti.
Okul müdürü Musa Salihoğlu’nun konuşması ardından Esenyurt Belediyesi Kungfu takımı ve Basketbol takımı kısa bir gösteri sergileyerek alkış aldılar.
Başkan Kadıoğlu “ güçlü bir Türkiye geliyor”
Spor gösterileri sonrasında söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ güçlü bir Türkiye için geleceğimiz için genç nesillere hizmet ediyoruz” dedi. Başkan Kadıoğlu “ Bundan 10 yıl önce böyle okulların, salonların yapılacağını düşünmek bile bir hayaldi. Fakat bizler bu hayalleri gerçekleştirmek için gayret göstererek faydalı hizmetleri sizlere getiriyoruz. Bugün karşımızda duran gençlerimizin sevinci bizim için gurur vericidir. Şu anda doğru yoldayız. İnsanımızın hakkını demokrasi ve özgürlükleri getirmek suretiyle bedel ödedik, gerekirse yine öderiz. Güçlü bir Türkiye geliyor, bilinçli ve inançlı bir nesil geliyor ve biz bu genç nesillerimiz için hizmet ediyoruz. Bu salonlarımızı öğrencilerimizin dışında kalan vakitlerde mahalle halkımız her türlü spor faaliyeti için kullanabilecektir. Bu tesislerin yapımı, bakım ve onarımını bizler üstlendik. Sizler sadece sporunuzu yapın. Esenyurt’umuza hayırlı olsun” dedi.
Kaymakam Uyumaz “ 2023 hedefi ilk 10”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ardından son olarak söz alan İlçe Kaymakamı Halil Uyumaz, başarılı olmanın yolu planlı ve programlı çalışmaların neticesinde olacağını söyledi. Kaymakam Uyumaz “ Türkiye Cumhuriyeti’nin 2023 yılı hedefi dünyanın gelişmiş, ilerlemiş 10 ülkesinin arasında olmaktır. Şu anda o hedefe çokta uzak değiliz. Ümitsizliğe kapılmadan çalışarak, ülkemiz için her meslekten bilinçli ve başarılı bireyler yetiştireceğiz. Böyle spor salonlarımızın da artarak çoğalmasını diliyorum” dedi.
Başkan Kadıoğlu’na aşırı sevgi
Esenyurt Belediyesi İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu açılış töreni protokol konuşmaları ardından öğrenciler ile birlikte kurdele kesimiyle sona erdi. Törende, öğrencilerin Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na yönelik sevgi gösterisi ve herkesin hatıra fotoğrafı çektirme talebi dikkat çekti.          

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.