İnceğizli veliler muradına erdi

İnceğizli veliler muradına erdi
Geçtiğimiz hafta Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan’ı makamında ziyaret ederek İnceğiz Arif Nihat Asya ilkokuluna yardım isteyen veliler, amaçlarına ulaşarak Kaymakam Taşdan’dan destek sözü almışlardı.

Kaymakam Taşdan verdiği destek sözünün ardından beraberinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Bartan ve İnceğiz Muhtarı Şenol Yaman ile birlikte İnceğiz Arif Nihat Asya ilkokulunu ziyaret ederek sorunları yerinde inceleyerek denetimlerde bulundu. Kaymakam Taşdan yaptığı incelemeler sonunda gördüğü sorunların çözümü noktasında talimatlarını hemen orda vererek, kanayan yaraya dur dedi.

Bazı velilerin de katıldığı inceleme ziyareti sonunda Kaymakam Taşdan tarafından 27 öğrencinin eğitim gördüğü okula 1 Öğretmen’in daha okula gönderilmesi, yazı tahtası, sıraların değiştirilmesi, okul tabelasının düzeltilmesi, çatı, fayans ve küçük onarımların yapılması talimatı verildi.

Ziyaret sonunda Kaymakam Taşdan, ‘’velilerimiz geçtiğimiz günlerde ziyaretimize geldiler okul hakkındaki sıkıntılarını dile getirdiler. Bizde bugün şube müdürümüz ve muhtarımızla birlikte bu durumu yerinde incelemeye geldik. Sorunları yerinde gördük. Gördüğümüz kadarı ile öğretmen eksiği noktasında ve binanın bakım onarım noktasında sıkıntılar var. Okula ismini veren ve bayrak şairimizin adını taşıyan okul tabelamız yıpranmış ve bazıharfleri düşmüş. Bunların hızlı birşekilde sorun olmaktan çıkması için gereken talimatları verdik. Umarım minik yavrularımız bundan sonra daha güzel bir ortamda, daha iyi bir eğitim alır.’’ Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.