Kurumsallaşma toplantıları sürüyor

Kurumsallaşma toplantıları sürüyor
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye personelini çağın gereği olarak kendilerini sürekli olarak yenilemeleri konusunda uyararak; "Geleceğe dönük bütün çalışmalarınızı disiplin içinde planlayın" dedi. Büyükçekmece Belediyesi, kurumsal

Büyükçekmece Eser Hotel'de bir koordinasyon toplantısı gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Özel Kalem, Kültür ve Sosyal İşler, Dış İlişkiler ve Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Koordinasyon toplantısının ardından Hizmetiçi Eğitim Semineri kapsamında, belediye personeline "Kamu İhale Mevzuatı" konulu eğitim verildi.

İşinize motive olun!

Kurumsallaşmaya yönelik olarak yapılan toplantıların periyodik olarak sürdürüleceğini belirten Başkan Akgün; "Mevcut imkanları en verimli şekilde kullanabilmek adına eğitim tekrarı büyük önem taşımaktadır. Yapacağınız işe çok iyi motive olmak zorundasınız. Hizmet akışındaki engellerin ortadan kaldırılabilmesi, birimler arasındaki iletişimin sağlıklı yürütülmesi verimi arttıracak en önemli etkenlerdir" ifadesini kullandı.

"Türkiye'ye örnek olacağız"

Geleceğin dünyasında yerel yönetimlerin çok farklı bir noktaya ulaşacağını kaydeden Başkan Akgün şöyle konuştu: "Belediye çalışanlarının çağa ayak uydurması şarttır. Bu açıdan sürekli kendinizi geliştirmek ve yenilemekle yükümlüsünüz. Planlarınızı geleceğe dönük olarak yapın ve disiplinli çalışın. Birimler arasındaki koordinasyonu çok iyi sağlayın, iyi koordine olun, başarıyı büyütün ki, başarıda ki payınız da büyük olsun. Hepimiz görevimizin son dakikasına kadar bu memlekete, bu millete verebileceğimizi hizmetin en iyisini vermekle yükümlüyüz. Unutmayın bizim iddiamız sadece İstanbul'da değil, Türkiye'de de örnek bir belediye olmaktır."

Aynı gün içinde "Hizmetiçi Eğitim Semineri" kapsamında Büyükçekmece Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, belediye personeline "Kamu İhale Mevzuatı"na ilişkin bir de seminer verildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.