Mektebim Okulları Öğretmenler gününü kutladı

Mektebim Okulları Öğretmenler gününü kutladı
9 ayrı okulu bünyesinde barındıran Mektebim Okulları Öğretmenler Günü’nde 250 öğretmeniyle bir araya geldi.

İstanbul – 3 Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 2 Anaokulu, Kolej, Güzel Sanatlar Lisesi, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi’ni bünyesinde barındıran Mektebim Okulları, 24 kasım Öğretmenler Günü’nü, 23 Kasım Cuma akşamı, Büyükçekmece Albatros Restaurant’ta kutladı. Mektebim Okulları’nın Yönetim Kurulu ile tüm öğretmenlerinin bir araya geldiği yemeğe bir fasıl grubu da eşlik etti.
Genel Müdür Mahmut Oyman; Mektebim Okulları’nın, hür iradeli, araştıran, sorgulayan, dünya ile yarışacak bireyler yetiştirme misyonu ile yola çıktığına, bu yolda öğretmenlerin, geleceğin neslini inşa etmekteki önemi ve öğretmenlik mesleğinin kutsallığına değindiği konuşmasında, Atatürk ilke ve devrimleri ışığında verdikleri eğitim ve Mektebim Okulları için gösterdikleri gayretten dolayı öğretmenlere teşekkür etti. 2012 yılının Öğretmenler Günü anısına, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ümit Kalko’ya bir de plaket sunan Oyman, Atatürk’ün Millet Mektepleri’nden adını alan Mektebim Okulları’nda bulunmaktan mutlu olduğunu ifade etti.
Ümit Kalko’nun tüm öğretmenlerle tek tek ilgilendiği yemekte, öğretmenlere hediyeler sunuldu. Fasıl grubunun geceye renk kattığı yemekte eğlenen öğretmenler geceden mutlu ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.