OKUL MECLİS BAŞKANLARI İLE KAHVALTI

OKUL MECLİS BAŞKANLARI İLE KAHVALTI
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçedeki okul meclis başkanlarıyla tanışma maksadı ile düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi ve tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

 Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un katılımı ile ilçedeki okul meclis başkanlarıyla gerçekleştirilen kahvaltıda, öğrenci meclis başkanları eğitim ve Beylikdüzü ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Misafirleri ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Uzun, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Öğretmenlerimiz bizim en kıymetli yakınlarımızdan biridir. Onlara her daim hakettikleri değeri ve saygıyı göstermeliyiz, öğretmenlerimize çok şey borçluyuz” dedi. 

“Başarı için çok iyi bir dinleyici olmalıyız”

Günümüzde çocuk ve gençlerin iletişim araçlarını büyüklere göre daha iyi kullandıklarını ve bu sayede son gelişmeleri daha iyi takip ettiklerini belirten Başkan Uzun, yerel yöneticiler olarak çocuk ve gençlerin fikirlerinin kendileri için önemli olduğunu söyledi. Çocuk ve genç okul meclis başkanlarına nasihatlerde de bulunarak “Sizler de bizler gibi insanların takdiriyle seçilmiş bireylersiniz. Aynı zamanda toplum önderisiniz. Başarı için önce çok iyi dinleyici olmalıyız. Herkes görüşlerini özgür ortamda dile getirmeli ve farklı düşüncelere saygı duymalı. Demokrasiyi ancak böyle tesis edebiliriz” dedi. Özellikle eğitim konusunda alınacak kararlar için meclis başkanlarının görüşlerinin alınması gerektiğini de dile getiren Başkan Uzun, çocuk ve genç okul meclis başkanlarını belediyenin web sitesini incelemeye ve kültürel etkinliklere katılmaya davet etti.

Eğitim gönüllüsü bir belediye başkanı…

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitimi Müdürü Ahmet Hacıoğlu da konuşmasında, “Eğitim gönüllüsü olarak hitap ettiği Başkan Uzun’a teşekkür etti. Hacıoğlu, Beylikdüzü’nün eğitimde üst sıralarda olmasında Başkan Uzun’un önemli katkıları olduğunu söyledi.
Beylikdüzü Okul Meclisi Başkanı Kerem Danış ise, yeni dönemde birçok projeyi hayata geçirmek için gayret sarf edeceklerini dile getirdi.  Başkan Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacıoğlu, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve Başkan Danışmanı Ercan Ay’da yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.