Okul ziyaretleri sürüyor...

Okul ziyaretleri sürüyor...
“EĞİTİMDE BEYLİKDÜZÜ’NÜ EN ÜST NOKTALARA TAŞIMAK İÇİN GAYRET EDİYORUZ”

İlçe okullarına ziyaretleri sırasında öğrenci ve öğretmenlerle görüşmeye devam eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta Bizimkent Ortaokulu ile Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ndeydi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Bizimkent Ortaokulu’nda bulunan öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler tarafından büyük bir sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Uzun, eğitim ve öğretimde Beylikdüzü’nü, Türkiye’nin üst noktalarına getirmek için gayret ettiklerini dile getirdi.

Buz Pateni Pistini Merakla Bekliyorlar

Öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Uzun, onlardan istek ve öneriler de aldı. Özellikle spor faaliyetleri organizasyonları bakımından Beylikdüzü’nde iyi hizmetler yapıldığını dile getiren öğrenciler, yakın zamanda Bizimkent’te faaliyete geçecek olan buz pateni pistini büyük bir sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

Ücretsiz Rehberlik Hizmeti İle Psikolojik Destek…

Okul ziyaretleri sonrası, Beylikdüzü ADM binasında hizmet veren Rehberlik ve Araştırma Merkezi ziyaret edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay ve birim müdürleri ile birlikte yapılan ziyarette Başkan Uzun, “Beylikdüzü halkı için tasarladığımız rehberlik hizmeti büyük öneme sahip. Aileler, ücretsiz olarak danışma ve rehberlik hizmeti alabiliyorlar. İsteyen herkes bu hizmetten rahatlıkla yararlanabilecek, fertler bu ortamda psikolojik destek alarak sorunlarını rahatlıkla atlatabilecekler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.